FOTBAL: Lucrările la atadionul din Drobeta Turnu Severin, aproape de finalizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începute în martie, lucrările de la Stadionul „Municipal” din Drobeta - Turnu Severin se aproprie de final. Inaugurarea este programată pentru 1 decembrie, când Univeristatea Craiova urmează să suţină o partidă amicală.

„Am venit să văd stadiul lucrărilor de aici. Sunt din ce în ce mai încântat, deşi cu un ochi plâng şi cu unul râd. Uite că se poate, există oameni care au înţeles mult mai bine fenomenul. E o cinste mare pentru acest oraş, care, din punctul meu de vedere, are cel mai frumos stadion de fotbal din România. Până la finisarea lucrărilor de la arena din Bucureşti, cred că Municipalul este cea mai bună soluţie şi pentru echipa naţională, pentru că respectă toate normele”, a declarat Adrian Mititelu după ce a vizitat complexul din Turnu Severin.

Gazonul arată impecabil, ca un covor verde. Cele de 24.000 de scaune au fost deja instalate în tribune, a fost montata tabela de electronică de marcaj, pe care pot fi văzute faze din meciuri şi diferite informatii în timp real. Toate vestiarele şi anexele sunt gata pentru primirea jucătorilor de la Universitatea Craiova. Se lucrează în prezent la tribuna oficială, ce va avea peste 400 de fotolii, două loje ultramoderne, urmând ca în cel mai scurt timp să fie finalizat şi un restaurant.
Până în martie, la începutul returului actualului campionat, vor fi instalaţi şi cei patru stâlpi de nocturnă cu o putere 1.800 lucşi.

Investiţia finală se va ridica în jurul sumei de patru milioane euro.

''Nu am furat Universitatea oraşului Craiova, ci am răspuns unei doleanţe şi am deschis porţile şi braţele unei iubiri alb-albastre. Universitatea Craiova este iubită în toată ţara, cred că ar avea loc să joace pe toate stadioanele din ţară. Noi am început lucrările la stadion în martie anul asta. Aşteptăm şi naţionala'', a spus Gherghe Constantin, primarul oraşului dunărean.

Sursa: Agerpres

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite