Lucescu îl recomandă pe Marica la Fiorentina!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, luni, pentru site-ul violanews.com, că atacantul Ciprian Marica, aflat în atenţia clubului AC Fiorentina, este un jucător care s-ar adapta campionatului italian.

"Pe Marica îl cunosc de tânăr, de când juca în România. Apoi l-am adus la Doneţk unde a avut prestaţii foarte bune. În final a vrut să plece în Germania. Marica este un jucător care s-ar adapta campionatului italian, deoarece este rapid. Într-un campionat unde fotbalul este tacticizat, poate fi o armă interesantă pentru contraatac. Este un jucător cu mare dinamism. Din păcate, se precipită în faţa porţii. Îşi crează multe ocazii de gol, dar ratează nepermis. L-aş asemăna cu Răducioiu", a spus Lucescu.

Întrebat ce rol i se potriveşte cel mai bine lui Marica, Mircea Lucescu a răspuns: "Este al doilea atacant, dar poate juca şi vârf împins în faţa porţii. Este mai incisiv decât Gilardino, dar nu are instinctul acestuia în faţa porţii".

Lucescu a afirmat că Marica este pregătit să joace în Serie A. "Cu siguranţă este pregătit pentru campionatul italian. A jucat cu Stuttgart în Liga Campionilor şi nu văd de ce nu ar putea evolua în Serie A. Aş fi extrem de fericit dacă s-ar transfera în Italia, deoarece cred că va face multe lucruri bune", a precizat Lucescu.

În momentul în care a fost sunat de reporterul de la site-ul violanews.com, Mircea Lucescu a spus: "Nu vorbesc despre Mutu", crezând că italienii vor să-l întrebe despre problemele pe care atacantul Fiorentinei le are în acest moment.

Ciprian Marica, în vârstă de 25 de ani, care evoluează la formaţia germană VfB Stuttgart, se află pe lista de achiziţii a clubului AC Fiorentina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite