Lucescu l-a făcut praf pe Collina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Tehnicianul român consideră că fostul central italian nu şi-a făcut treaba la cârma arbitrajului din Ucraina. Învingându-şi marea rivală Dinamo Kiev în optimile Cupei Ucrainei (3-2), se poate spune că Şahtior a pus deja o jumătate de mână pe un nou trofeu.

Mai mult, succesul de miercuri a picat exact la timp pentru a-i revigora pe „minerii" lui Mircea Lucescu, demoralizaţi după parcursul împiedicat din Ligă. Totuşi, chiar şi atunci când lucrurile îi merg bine, „Il Luce" şi-a dus mai departe războiul personal cu arbitrii.

De această dată, antrenorul român le-a reproşat „fluieraşilor" un henţ la Milevski cu ajutorul căruia Dinamo Kiev a marcat în prelungiri. „Acest lucru dovedeşte faptul că Pierluigi Collina n-a adus nicio îmbunătăţire arbitrajului din Ucraina. Nu încerc să caut scuze, este doar o opinie după ultimele două meciuri, cel cu Metalist şi cel cu Dinamo", a declarat iritat Mircea Lucescu.

Eliminat sub ochii italianului

Pierluigi Collina, declarat de şase ori cel mai bun arbitru din lume, a fost numit în vara anului 2010 în fruntea forului care conduce arbitrajul în Ucraina. Lucescu şi Collina s-au mai intersectat o dată: tot la un meci cu Dinamo Kiev, „Il Luce" a fost trimis în tribună de central chiar sub ochii italianului.

Urmează asaltul din Ligă

Pentru echipa din Doneţk urmează două deplasări uşoare în campionat, la ultimele două clasate. Între aceste meciuri, marţea viitoare, Şahtior se va deplasa la St. Petersburg pentru „piatra de încercare" a sezonului. Doar o victorie pe terenul lui Zenit poate menţine formaţia lui Lucescu cu şanse reale la calificarea în optimile Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite