Lucescu: „Am jucat cu teamă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 0-1 cu Sporting Lisabona, despărţirea lui Mircea Lucescu de Şahtior Doneţk pare iminentă. După trei etape, Mircea Lucescu se afă pe locul trei în grupă, iar un eşec în returul cu Sporting îl va trimite numai în Cupa UEFA.

Şahtior a început perfect actuala ediţie a Ligii Campionilor. În meciul de debut, trupa lui Mircea Lucescu a câştigat pe terenul celor de la Basel. A urmat apoi înfrângerea cu Barcelona, 1-2, iar antrenorul anunţa despărţirea de ucraineni dacă nu-i va duce în optimile Ligii Campionilor.

La numai câteva zile după acest anunţ, Raţ&Co. au pierdut, în faţa propriilor suporteri, jocul cu Sporting (0-1). Acum, românul îşi joacă postul în returul de la Lisabona. „Este o înfrângere care nu ne face cinste.

Poate nici ei n-ar fi meritat să câştige, n-au avut nicio ocazie de gol, au profitat, ca de obicei, de nesiguranţa noastră la fazele fixe.

 Dincolo de asta, cred că nu am făcut ceea ce trebuia să facem pentru a câştiga meciul. Am construit prost, cu teamă, nu mă aşteptam ca jucători de echipă naţională să nu aibă curaj să joace, mă refer la fundaşii centrali. Sporting nu a arătat că ar fi o echipă superioară nouă, a arătat că este mai experimentată profitând de singura greşeală pe care am făcut-o”, a spus românul.

Vrea revanşa în Portugalia

Mircea Lucescu a precizat că formaţia sa poate învinge în Portugalia şi astfel să ajungă în optimile Ligii Campionilor. „Suntem capabili să învingem în meciul de la Lisabona, la fel cum Sporting a învins la Doneţk. Norocul îi ajută pe cei curajoşi.

Consider că orice este posibil”, a adăugat tehnicianul român.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite