Lucescu: "Este vina mea că am pierdut cu Obolon"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şahtior a fost învinsă pe teren propriu, scor 0-1, de Obolon Kiev.

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, sâmbătă, după prima înfrângere înregistrată de Şahtior Doneţk pe teren propriu, în acest sezon, în faţa echipei Obolon Kiev, că formaţia sa a meritat să piardă.

"Am meritat să pierdem. Am jucat împotriva unei echipe foarte agresivă şi bine motivată. Acest meci a arătat că nu suntem pregătiţi să trecem rapid de la Liga Campionilor la campionatul intern. Îmi asum întreaga responsabilitate, deoarece eu am luat decizia de a menaja unii jucători după meciul cu FC Barcelona, pentru ca ei să se pregătească pentru manşa secundă cu catalanii. Oricum într-o bună zi am fi pierdut pe Donbass Arena, dar nu mă aşteptam să fim învinşi de Obolon", a spus Mircea Lucescu.

Formaţia Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Obolon Kiev, într-un meci din etapa a XXIV-a a campionatului Ucrainei. Obolon Kiev este singura echipă din Ucraina care a reuşit performanţa de a câştiga ambele meciuri cu Şahtior.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite