VIDEO: Vezi ce-i aşteaptă pe Raţ şi Lucescu pe stadionul din Timişoara!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii celor de la FC Timişoara se pregătesc de un nou recital în tribune la meciul de diseară cu Şahtior Doneţk, manşa secundă din turul 3 al Ligii Campionilor. Mai sunt bilete doar în locurile cu vizibilitate slabă, iar la peluza sud s-au vândut aproape toate biletele.

Responsabilii cu vânzarea bilitelor susţin că mai au aproximativ 7.000 de tichete. Cele mai bine vândute bilete au fost cele de la peluza sud, cu 50 lei, unde au mai rămas doar cam 200 de bilete.

 „Avem o surpriză pentru suporteri. Pentru că nu vor veni suporteri ucrainieni, s-a decis să se mai pună în vânzare bilete şi pentru cele 800 de locuri care ar fi trebuit să reprezinte zona de tampon de la peluza nord”, a spus Florin Ilie, responsabilul cu distribuirea biletelor.

La tribuna I şi tribuna II, unde un bilet costă 100 lei, au mai rămas libere locurile cu vizibilitate slabă.

„Cam 3.000 de locuri sunt foarte slabe. De obicei nu stă nimeni pe primele trei rânduri din cauza gardurilor. Cei care au bilet acolo preferă să stea în picioare, pe coroniamentul stadionului. Acolo mai avem şi pe laterale mai sunt bilete destule. Mai sunt destule bilete şi pe părţile laterale”, a mai spus Ilie.

Vezi mai jos ce atmosferă pot crea fanii echipei bănăţene la marile meciuri:


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite