Lucescu: "Şahtior a fost pedepsită"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu a acuzat arbitrajul dupa înfrângerea cu FC Porto
Mircea Lucescu a acuzat arbitrajul dupa înfrângerea cu FC Porto

Tehnicianul Mircea Lucescu a criticat arbitrajul şi a declarat că echipa Şahtior Doneţk a fost pedepsită la meciul cu FC Porto, pierdut cu scorul de 1-2, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al grupării ucrainene.

"Nu sunt mulţumit. Am pierdut un meci pe care l-am controlat până când am avut un fotbalist eliminat. Al doilea gol marcat de Şahtior a fost valabil. Cigrinski nu a meritat al doilea galben. Nici eliminarea lui Rakiţki nu a fost corectă. Au fost faulturi dure, dar arbitrul ar fi trebuit să arate cartonaşul galben în loc de cel roşu. Lipsa de experienţă a lui Rakiţki a contat foarte mult. El a ridicat piciorul, arătând că este ok, în timp ce jucătorul de la FC Porto zăcea de parcă ar fi fost măcelărit. Evident că jucătorul nostru a fost eliminat. Am fost surprins de arbitraj, noi jucăm pentru a ajuta fotbalul şi e păcat că arbitrul nu a făcut la fel. Arbitrul a fost adeseori influenţat de public, care a ştiut perfect când să fluiere şi să se bucure. Hulk este un mare jucător, dar cade spectaculos, iar arbitrul s-a păcălit la câteva lovituri libere. FC Porto nu merita să câştige. Un singur lucru pot spune: că o singură echipă a fost pedepsită în această seară. Această echipă a fost Şahtior", a declarat Mircea Lucescu.

Echipa ucraineană pregătită de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, cu fundaşul Răzvan Raţ integralist, a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia portugheză FC Porto, în prima etapă a grupei G a Ligii Campionilor. Fundaşul Cristian Săpunaru nu a fost inclus în lotul lui FC Porto pentru acest meci, el accidentându-se la încălzirea dinaintea meciului România - Franţa, din preliminariile Euro-2012.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Hulk '28 şi Kleber '51, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Luiz Adriano, în minutul 12. FC Porto a ratat un penalti prin Hulk, în minutul 10.

Şahtior Doneţk a jucat cu un om mai puţin pe teren din minutul 40, după eliminarea lui Rakiţki pentru cumul de cartonaşe galbene. În minutul 80 a fost eliminat şi Cigrinski, Şahtior rămânând în nouă jucători.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite