Răzvan Lucescu despre Mutu: Dacă un jucător nu îmi respectă principiile, iau măsuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu despre Mutu: Dacă un jucător nu îmi respectă principiile, iau măsuri
Răzvan Lucescu despre Mutu: Dacă un jucător nu îmi respectă principiile, iau măsuri

Selecţionerul Răzvan Lucescu a susţinut o conferinţă de presă în care a dat de înţeles că Adi Mutu nu va mai face parte din lotul echipei naţionale. În schimb, Mirel Rădoi a sărit în apărarea vedetei "tricolorilor". 

Răzvan Lucescu despre Adi Mutu

Nu discut în general despre jucători individual şi nu fac aprecieri. Am anumite idei, anumite principii şi ţin foarte mult la ele. Respect jucătorii şi pretind la fel din partea lor. Am obligaţia să le dau încredere şi aştept o mare responsabilitate din partea lor. Dacă există un jucător care să nu respecte aceste principii, sunt obligat să iau măsuri. Mutu a fost prezent la echipa naţională în meciul cu numărul cinci pentru mine. A fost, observ, constat şi iau măsuri. Nu sunt antrenor de club să spun că dau afară un jucător. Eu pot să nu convoc, pot să înţeleg că am jucători de caracter sau oameni care se pun pe ei în afara interesului echipei.

Despre lotul echipei naţionale

În următoarea campanie nu vor mai exista foarte multe schimbări în lot, decât dacă vor interveni accidentări sau suspendări

Despre rezultatele obţinute

Veţi constata dacă am de luat o decizie şi nu ma refer doar la un jucător. Responsabilitatea este a mea în primul rând, dar şi a celor care au fost pe teren

Despre munca sa la echipa naţională

Abia după meciul cu Feroe putem să tragem nişte concluzii, când se vor face şase meciuri de când sunt la naţională.

Rădoi a sărit în apărarea lui Mutu

Mă bucur că publicul este aproape de noi, chiar şi după un eşec cu 5-0 în faţa Serbiei. E uşor să critici de afară, dar nu sunt de acord cu ceea ce s-a spus despre mine sau despre Cristi Chivu şi Adrian Mutu. Nu li se poate pune lor în cârcă eşecul de la Belgrad. Fiecare are dreptul să-şi petreacă timpul liber cum vrea, dar ar trebui totuşi să fim mai atenţi la imaginea noastră, pentru că escapadele unui singur jucător se răsfrîng asupra întregului lot.

Rădoi a comentat şi înfrngerea cu Serbia, 5-0: Acest rezultat nu are nici o scuză. Trebuie să uităm cât mai repede acest rezultat. E greu, dar trebuie pentru că ne aşteaptă alt meci. Sper să câştigăm cu Feroe şi să ne asigurăm prezenţa în urna a doua.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite