Criză de lux: naţionala lui Răzvan Lucescu e plină de rezerve

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criză de lux: naţionala lui Răzvan Lucescu e plină de rezerve
Criză de lux: naţionala lui Răzvan Lucescu e plină de rezerve

Majoritatea tricolorilor aflaţi în vederile selecţionerului joacă extrem de puţin la echipele de club. În apropierea partidei cu Serbia (10 octombrie), Răzvan Lucescu este nevoit să apeleze la jucători de „rezervă“, lipsiţi de meciuri în picioare.

Citiţi şi:


Marea problemă a selecţionerului o reprezintă lotul de stranieri. În frunte cu Adrian Mutu, care trece prin cea mai dificilă perioadă a carierei. Miercuri seară, în meciul de campionat cu Sampdoria (2-0), „Briliantul“ a rămas pe bancă pe toată durata întâlnirii! Fiorentina însă nu i-a simţit lipsa, câştigând prin golurile marcate de Gilardino şi de Jovetici.

Nici celălalt vârf obişnuit al naţionalei, Ciprian Marica, nu se simte mai bine la Stuttgart, unde prinde din ce în ce mai rar un loc în atacul şvabilor. Pe aceeaşi linie, Daniel Niculae nu este titular la Auxerre, iar Ionel Dănciulescu abia a scăpat de problemele medicale şi aşteaptă să debuteze mâine la Hercules Alicante în liga a doua spaniolă.

Dorin Goian, „jalon pentru totti“

Mergând mai departe, în defensivă, Dorin Goian a jucat abia miercuri primul meci oficial la Palermo (3-3 cu Roma). „A fost cel mai slab din apărarea sicilienilor, un jalon pentru Totti“, a scris presa italiană. Lipsa confruntărilor oficiale o resimt cu siguranţă şi Cristi Săpunaru, Ştefan Radu şi Mihăiţă Neşu, trimişi sporadic în teren. Dacă îl luăm în calcul şi pe Bogdan Lobonţ, Răzvan Lucescu poate contura fără probleme un prim 11 cu „rezerve de lux“.

Chivu şi Codrea, de nota 6

Contra lui Napoli (3-1), internaţionalul român al lui Inter a jucat fundaş stânga şi a primit nota 6 în „Gazzetta dello Sport“, una dintre cele mai mici. „L-a blocat bine pe Lavezzi, dar la golul oaspeţilor are o parte de vină“, a fost caracterizarea lui Chivu. În schimb, în Siena – Chievo (0-0), Paul Codrea a jucat în nota sa obişnuită. „A început slab, revenindu-şi pe final“, a scris „Gazzetta dello Sport“, apreciat tot cu 6.

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite