Lucescu a anunţat stranierii / Max Nicu, pe lista de aşteptare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu a anunţat stranierii / Max Nicu, pe lista de aşteptare!
Lucescu a anunţat stranierii / Max Nicu, pe lista de aşteptare!

Selecţionerul echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, a anunţat vineri că a convocat 10 stranieri pentru partidele cu Serbia şi Insulele Feroe din preliminariile CM din 2010, în timp ce alţi doi ar putea fi convocaţi până pe 2 octombrie, informează site-ul FRF

Stranierii convocaţi pentru meciurile din preliminariile CM cu Serbia şi Insulele Feroe: Cristian Săpunaru (FC Porto), Mirel Rădoi (Al Hilal), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Dorin Goian (Palermo), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Mihai Neşu (FC Utrecht), Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Paul Codrea (Siena), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) şi Adrian Mutu (Fiorentina).

Maximilian Nicu (Hertha Berlin) şi Ionuţ Mazilu (Arsenal Kiev) au primit şi ei vineri faxuri de principiu din partea selecţionerului, dar o decizie finală în ceea ce îi priveşte va fi luată cursul zilei de vineri, 2 octombrie.

Jucătorii din campionatul intern convocaţi pentru dubla cu Serbia şi Feroe vor fi anunţaţi după finalul etapei a 9-a a Ligii I. Lotul naţionalei se va reuni la data de 5 octombrie, la Centrul Sportiv de la Mogoşoaia, de la ora 13:00.

Partida cu Serbia se va disputa la data de 10 octombrie, de la ora 21:30, pe stadionul Steaua Roşie din Belgrad, în timp ce disputa cu Insulele Feroe esre programată pentru 14 octombrie, de la ora 21:0, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ. Ambele partide vor conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile pentru CM din Africa de Sud.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite