Lucescu: "M-am săturat să fiu dezavantajat de arbitri!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu speră la un arbitraj pe gusutul său în meciul cu Arsenal
Mircea Lucescu speră la un arbitraj pe gusutul său în meciul cu Arsenal

Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a continuat declaraţiile razboinice faţă de arbitrajele de care are parte echipa sa în cupele europene şi faţa de cei de la Arsenal.

Înaintea meciului din această seară, de la Doneţk, din Liga Campionilor, Lucescu a vorbit fără menajamente despre arbitraje. El a continuat să afirme că, deşi a pierdut cu 1-5 la Londra, echipa sa a fost egala lui Arsenal.

"Aştepăm meciul cu Arsenal de la finalul jocului de la Londra. Am pierdut din punctul de vedere al scorului, dar nu şi din punctul de vedere al jocului. Sigur de data aceasta va fi altceva pe teren. Tot ce îmi doresc este ca arbitrii să fie corecţi, să nu se facă diferenţe între echipele edin Vestul şi din Estul Europei. Cu atât mai mult cu cât Massimo Busacca este din Elveţia, o ţară din centrul contientului. Eu m-am săturat să fiu dezavantajat de arbitraje. La fel am păţit şi când antrenam Galatasaray sau Beşiktaş, a spus Lucescu conform site-ului oficial al lui Şahtior Doneţk.

Tehnicianul român l-a ironizat pe Arsene Wenger care şi-a propus ca echipa sa să bată tot: "E uşor să spui ca Wenger că vrei şase victorii la rând. Pâi când arbitrii îţi fac asemenea "daruri"... După trei meciuri disputate Arsenal a primit un doar un cartonaş galben, iar Şahtior are deja 7 sau 8", a spus, supărat, Lucescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite