Lucescu: "Exeprienţa noastră a făcut diferenţa în meciul cu Braga"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicanul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat după victoria obţinută cu Sporting Braga, scor 3-0, în Liga Campionilor, că experienţa formaţiei sale a făcut diferenţa în partida disputată în Portugalia, informează site-ul oficial al grupării ucrainene.

"Victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială. Cred că am meritat să câştigăm. În prima repriză, am încercat să controlăm balonul şi să ieşim din presiunea pe care a pus-o Braga. În repriza a doua, gazdele s-au deschis, au încercat să joace mai mult în atac. Asta a fost ceea ce ne-a trebuit şi am început să speculăm zonele lăsate libere de Braga. Douglas şi Willian şi-au depăşit adversarii în duelurile unu la unu şi asta a creat un avantaj numeric în atac. Este adevărat că Braga a avut şi ea câteva ocazii, Piatov a salvat echipa noastră de câteva ori. Cred că experienţa noastră la acest nivel a făcut diferenţa", a spus Lucescu.

Formaţia Şahtior Doneţk, cu fundaşul Răzvan Raţ integralist, a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa portugheză Sporting Braga, în etapa a doua a Grupei H a Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite