Chivu îi dă dureri de cap lui Lucescu jr!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chivu îi dă dureri  de cap lui Lucescu jr!
Chivu îi dă dureri de cap lui Lucescu jr!

Cu şase zile înaintea amicalului cu Ungaria, selecţionerul şi-a conturat lotul, dar nu ştie dacă va putea conta pe căpitanul echipei.Mulţumit şi nu prea. Aşa se poate declara selecţionerul Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Ungaria, de pe 12 august (ora 21.00, ProTV).

Lucescu jr are destule probleme în privinţa unora dintre jucătorii pe care vrea să îi cheme. Săpunaru, Ghioane şi Neşu şi-au pierdut locurile de titulari la echipele de club, iar Mutu şi Marica nu sunt în cea mai bună formă sportivă.

Campionatul românesc abia a început, dar în afara fotbaliştilor pe care i-a convocat la meciul cu Lituania sunt destul de puţini cei care au ieşit în evidenţă. În plus, Lucescu mai are acum o problemă. Căpitanul echipei naţionale, Cristi Chivu, a făcut un adevărat tur de forţă în ultimele săptămâni, care i-ar putea afecta serios forma fizică.

El a fost cu Inter la Los Angeles, apoi s-a întors la Milano şi de acolo a plecat în China, unde sâmbătă joacă Supercupa Italiei. Exceptând parcurgerea a câtorva mii de kilometri, Chivu a schimbat şi fusul orar de două ori. În America s-a dus la minus nouă ore, faţă de ora Italiei, iar acum, în China, este la plus şapte ore faţă de aceeaşi oră.

Aceste schimbări bruşte nu au cum să nu îl afecteze pe fotbalistul care în mod normal luni trebuie să fie la Budapesta. Chivu va avea un program special de antrenament şi în funcţie de starea fizică se va decide dacă intră sau nu pe teren contra maghiarilor.

image

Ştiu că unii jucători au probleme la echipele de club, dar prezenţa la naţională îi poate ambiţiona să le depăşească.

image


Răzvan Lucescu
antrenor România

Sunt titulari la echipele de club

image

Mirel Rădoi

(Al-Hilal) – Campionatul Arabiei începe în septembrie, dar tehnicianul Eric Gerets a recunoscut faptul că primul “11” al lui Al-Hilal nu poate fi conceput fără fostul stelist.

Cristian Chivu (Inter Milano) - A jucat fără greşeală în meciurile disputate de Inter până acum. Mai mult, Jose Mourinho i-a găsit poziţia ideală în teren, cea de stoper stânga.

Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk) - Fundaşul stânga al “tricolorilor” a ratat debutul oficial al sezonului din cauza unei accidentări, însă a revenit în forţă, înscriind un gol.

Paul Codrea (AC Siena) - Rămâne unul dintre stâlpii micuţei echipe din Serie A. A jucat bine în meciurile amicale, fiind folosit ca mijlocaş la închidere.

Maximilian Nicu (Hertha Berlin) - Proaspătul „tricolor“ este unul dintre oamenii de bază ai tehnicianului Lucien Favre. În sistemul 4-4-2, Nicu este folosit mijlocaş stânga.

Au probleme la echipele de club

image

Cristian Săpunaru

(FC Porto) – Titular în sezonul trecut, fostul rapidist a ajuns pe banca de rezerve a echipei portugheze, jucând destul de puţin în meciurile de pregătire

Mihăiţă Neşu(Utrecht) – N-a mai prins prima echipă a olandezilor, ajungând rezervă, deşi anul trecut era greu de clintit din primul unsprezece.

Tiberiu Ghioane
(Dinamo Kiev) – A început sezonul în Ucraina din postura de rezervă. În patru meciuri disputate până acum a jucat 108 minute.

Adrian Mutu (Fiorentina) – E afectat de decizia TAS, prin care e obligat să plătească 17 milioane de euro clubului Chelsea şi pare greu de motivat pe gazon.

Ciprian Marica (VfB Stuttgart) – Deşi a avut şansa de a fi titular, a jucat slab în ultimele meciuri, iar conducerea germanilor ia în calcul varianta de a-l da la altă echipă.

Lotul probabil pentru Ungaria

Portari – Coman, Pantilimon, Tătăruşanu

Fundaşi – Săpunaru, Dănănae, Chivu, Goian, Rădoi, Galamaz, Raţ, Neşu

Mijlocaşi – Mara, Roman, Apostol, Ghioane, Codrea, Bourceanu, M. Nicu, D. Varga

Atacanţi
– Mutu, Marica, Dănciulescu, G. Bucur, Surdu

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite