Lucescu jr: "Ce a făcut Costea până acum? / Bănel ar fi fost titular la Belgrad"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu jr: "Ce a făcut Costea până acum? / Bănel ar fi fost titular la Belgrad"
Lucescu jr: "Ce a făcut Costea până acum? / Bănel ar fi fost titular la Belgrad"

Rămâi pe adevarul.ro pentru a afla amănunte importante ale selecţionerului Răzvan Lucescu, după meciurile cu Serbia şi Insulele Feroe. El este învitatul special al lui Horia Ivanovici la emisiunea Fanatik, de la Digi Sport. "Ne-am atins obiectivul după aceste şase meciuri", a spus Lucescu junior.

Despre Varga şi Mara: "Am greşit că nu am jucat cu Mara, ci cu Varga. Mara ar fi făcut cu totul şi cu totul alt joc. Varga a jucat cu mult sacrificiu, cu multă determinare. Raţ şi Maftei au rămas de multe ori singuri. "

Despre Franţa şi Serbia "Franţa este mult mai puternică decât Serbia şi din punct de vedere individual. La Paris însă, am avut o altă determinare. Erau şi acele puncte care ne făceau să sperăm. La 0-0 şi 1-0 pentru sârbi am avut câteva ocazii clare şi un 11 metri"

Despre Adrian Cristea: "Am crezut că Adrian Cristea va avea o altă stare de spirit cu 60.000 de spectatori în tribună şi l-am introdus la Belgrad"

"Cu o săptămână înainte de meciul de la Belgrad i-am simţit prea relaxaţi pe jucători"

Despre fundaşii centrali: "Rădoi şi Chivu au demonstrat că formează un cuplu extrem de puternic de fundaşi centrali. Pe Goian îl apreciez foarte mult. Faptul că nu a jucat în anumite meciuri a fost pentru că aşa am gândit eu meciurile respective"

Despre portari: "Dani Coman are o carieră mare în spate. Pantilimon este într-un moment de creştere. Acum acum, trebuie să existe puţină răbdare, poate să devină cel mai bun din lume pe viitor. Nu trebuie să punem presiune pe el"

Tata mi-a zis de ce-l convoc pe Panin

image

 "Tatăl meu îmi spunea că Panin are 31 de ani şi nu mai trebuie convocat. Nu mai avem fundaşi i-am spus şi lui şi celorlalte voci din fotbalul românesc. Ce ar fi să-mi spună şi Panin: «De ce să mă mai convoci Răzvane? Mai bine stau acasă»".

Despre fundaşii dreapta: "L-am luat pe Maftei pentru că nu avem alţi fundaşi dreapta de valoare. Săpunaru nu joacă, Dănănae e accidentat, pe cine să convoc?"

Despre Mutu "Mutu m-a dezamăgit prin modul în care s-a comportat, total. Veţi constata în momentul de faţă, dacă va mai fi convocat sau nu. Eu nu am declarat nimănui nimic, dacă îl voi convoca pe viitor sau nu pe Mutu. Eu pot să-l convoc sau nu, nu vreau să creez polemici. "

"Eu am aflat că Mutu a fost la bar, înaintea jocului de la Belgrad. Nu puteam să tai capul cuiva atunci pentru că stricam atmosfera la lot. Am avut o discuţie cu Mutu şi am tras nişte concluzii. Nu este normal să stai până la ora 3.00 într-un bar. Dacă ai liber, înseamnă că poţi să ieşi seara cu un prieten, cu familia, să mănănci ceva, nu să faci ce vrei tu."

Despre Chivu: "Este un fotbalist de un caracter deosebit. Bineînţeles că l-a deranjat ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme la lot  - declaraţii răutăcioase, escapadele lui Mutu şi Cristea etc. el nu se gândeşte să renunţe la echipa naţională.

Despre Costea: Până acum nu a demonstrat nimic. Dacă va muri pe teren etapă de etapă, ai o atitudine extraordinară faţă de colegi şi suporteri şi vei fi convocat, atât îi spun lui Costea. Aş vrea să îl aibe ca exemplu pe Nicoliţă. Bănel ar fi fost titular la Belgrad, dacă nu ar fi fost accidentat.

Despre tragerea la sorţi pentru Euro 2012: "Nu ne gândim la adversari, ci mai mult la meciul amical cu Polonia".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite