„Il Luce”, resemnat: „Calificarea era compromisă de la tragerea la sorţi!” Vezi ce a spus Guardiola

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu şi-a luat gândul de la calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după 1-5 pe „Camp Nou” cu FC Barcelona. Antrenorul român recunoaşte că şi-a certat jucătorii la vestiare, pentru că aceştia nu au reuşit să pună în practică strategia gândită înaintea partidei.

"A mers foarte bine totul, ce să spun. Eu le-am dat posibilitatea să câştige acest meci. Era foarte dificil să ne gândim că putem să ne calificăm. Am putut să marcăm în minutul unu, dar apoi le-am oferit un cadou incredibil. Barcelona este asta, când greşeşti nu te iartă. Apoi am echilibrat meciul, dar sunt jucători tineri şi trebuia să fim mai atenţi. Apoi din nou le-am oferit un cadou. Cu 2-0 la pauză, Barcelona a abordat repriza a doua cu aplomb.

Un joc bun al nostru. Sunt supărat pe Raţ, nu putea să bată aşa acel aut şi nu putea să se retragă până în careu atunci, cu Alves. La experienţa lui nu se face aşa. Dar în rest a jucat foarte bine. Am avut o discuţie cu jucătorii, i-am cam certat. Exact ce le-am spus, exact aia nu am văzut. Barcelona are nişte automatisme de joc, pot fi prezise. Nu mai avem şanse de calificare. Cu puţină şansă putea fi altfel rezultatul. Calificarea era compromisă de la tragerea la sorţi"
, a spus Mircea Lucescu la TVR 1.

La televiziunea publică a intervenit şi antrenorul Barcelonei, Josep Guardiola, care a fost intervievat de fostul său coleg de echipă, Gică Popescu. „Rezultatul este cel care este. Şahtiorul e condus de un antrenor cu experienţă şi cu un mare nume în fotbalul european. Am în continuare respect şi teamă pentru meciul de la Doneţk. Şahtior are o super echipă", a spus şi Guardiola.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite