Mutu a renunţat la colaborarea cu fraţii Becali! / Vrea împăcarea cu Fiorentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul român îi consideră pe aceştia vinovaţi de problemele pe care le are cu Fiorentina.

"Mutu l-a concediat pe Becali. Este o lovitură de teatru care anticipează o împăcare cu Fiorentina? Nu se poate spune dacă ruptura dintre Mutu şi sfătuitorul său poate influenţa decizia de revenire în lot a jucătorului, dar cu siguranţă alegerea românului va ajuta la o reapropiere de Della Valle", scrie violanews.com.

Mutu le-a cerut scuze fanilor Fiorentinei şi preşedintelui Della Valle şi speră să îmbrace din nou tricoul viola. "Mi-e dor să mi se strige din nou Il Fenomeno", a spus "Briliantul" astăzi.

Citeşte şi:

Mircea Sandu: "Mutu nu o să se cuminţească niciodată"

Răzvan Lucescu: "Toţi jucătorii tineri pot învăţa din povestea de viaţă a lui Mutu"

Potrivit sursei citate, Ioan Becali a fost cel care l-a sfătuit pe Mutu să părăsească echipa înaintea meciului cu Bologna, iar de atunci jucătorul a avut doar probleme: a fost exclus din lot, i se cer daune, s-a declanşat o procedură pentru suspendarea salariului.

Victor Becali: "Sunt prieten cu Mutu. Important e ca el să-şi rezolve problemele"

Vicor Becali jpeg

Impresarul Victor Becali a declarat că a decis împreună cu Adrian Mutu încetarea contractului de reprezentare, pentru a putea rezolva conflictul cu conducerea clubului italian AC Fiorentina.

"Cei de la Fiorentina au spus că problema aş fi eu, şi pentru interesul lui am decis să întrerupem colaborarea. Nu e niciun fel de problemă, sunt prieten cu Adi Mutu şi important e ca el să-şi rezolve această problemă. Ca să nu mai fie niciun fel de problemă am decis de comun acord asta", a declarat Becali.

Va ajunge la Napoli?

În schimb,cei de la "Gazzetta dello Sport" scriu că Mutu va ajunge la Napoli."Problema este legată de salaraiul său, de un milion şi jumătate de euro pe an. Dar, Mutu este dispus să accepte un salariu mai mic cu condiţia să i se ofere un contract pe patru ani. Mai mult, el vrea ca în contract să fie incluse anumite bunusuri pentru numărul de apariţii sau goluri marcate", scrie violanews.com, citând "Gazzetta dello Sport".

A rupt-o cu ei şi după episodul "Cocaina"

image

După ce a fost depistat pozitiv cu cocaină la controlul antidoping (2004), Victor şi Giovani Becali au pierdut un comision consistent, în valoare de 400.000 de euro, care trebuia plătit de Chelsea. Doar că Mutu, a afirmat în dese rânduri că fraţii Becali sunt datori la el.

Ce vorbe grele şi-au aruncat pe atunci

"M-am săturat de câţi moralişti am avut pe lângă mine. Eu le-am mulţumit şi le mulţumesc pentru ce au făcut pentru mine. De-aici şi până la a-l auzi pe Giovanni Becali vorbind despre onoare şi moralitate, mă apucă râsul. El are nişte datorii la mine pe care trebuie să mi le achite". Adrian Mutu –2006

Ca să vorbească cineva despre moralitate, trebuie să fie şi el moral în primul rând. Dacă faptele lui Mutu îl recomandă ca fiind un om moral, atunci poate vorbi. Probabil că, în închipuirile lui, noi mai avem datorii faţă de el. Dacă Mutu, după tot ce a făcut, poate discuta despre moralitate, poate vorbi şi despre datorii…

Victor Becali – 2006

Mourinho a spus de faţă cu Mutu că ştie de aventurile lui prin cluburi, că doar fusese fotografiat. I-a zis clar că e a treia opţiune după Drogba şi Kezman. Poate atunci a căzut psihic. S-a creat tevatura pentru că Mutu încă mai consuma!

Ioan Becali – 2007

În timp ce unul din fraţii Becali îmi dădea o mână de ajutor, celălalt mi-o tăia. Giovanni mă făcea varză pe la tv. Nu mă aşteptam ca firma să meargă la două capete.

Adrian Mutu – 2008



La 17-18 ani îi dădeam bani, îi plăteam şi amenzi. Cu fratele meu şi cu Gigi îi mai merge, cu mine va avea surprize de nu va mai juca fotbal. Ştiu multe lucruri despre el şi nu va mai putea să joace dacă le voi dezvălui!

Ioan Becali – 2008

Mutu vrea să facă multe profesii în acelaşi timp: fotbalist, bătăuş, patron de localuri de striptease. Ameninţă, face, drege! Când era la Chelsea şi vorbeam de Popescu şi Petrescu, Mutu zicea: “Dă-i dracu!”.

Ioan Becali – 2008

Victor a primit un mesaj de la Mutu care sună aşa: “Bă, limbutule, tot aşa tare în gură eşti şi de faţă cu mine?” Păi el vrea să se facă mafiot?

Ioan Becali – 2008

image



S-a certat şi cu Gigi Becali

Băiatu’ ăsta este aşa de obraznic şi de nesimţit că nu pot să suport! Aş vrea să-şi rupă o mână ca să se înveţe minte. De cinci ani are să-mi dea 75.000 de euro, i-am dat atunci banii că avea nevoie pentru “marfă”

Gigi Becali – 2008

Constat că Gigi Becali bâzâie din nou! E obişnuit, pentru că în copilărie a avut multe muşte împrejur. Eu nu datorez nimănui bani şi sunt prea ocupat ca să răspund la fiecare bâzâit!

Adrian Mutu -2008

Dacă ar mai avea nevoie de un eurocent ca să scape de datorie, nu i l-aş da! I-aş spune: “Cazi în prăpastie, să te înveţi minte, nenorocitule!”

Gigi Becali – 2009

Becali este hotărât să reducă din cheltuieli în condiţiile în care are şanse mici să pună mâna pe milioanele de euro ale Ligii Campionilor


După cinci ani, în care s-au bălăcărit peste tot, "Briliantul" s-a împăcat cu familia Becali. Azi, aceştia s-au certat din nou, însă fără scandal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite