Loţi Boloni, antrenorul lui Lens

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul român a fost anunţat în urmă cu o oră ca principal pe banca echipei din Ligue 1, RC Lens. El îl înlocuieşte astfel pe Jean-Guy Wallemme, anunţă L'Equipe.

Într-un comunicat publicat pe siteul oficial al grupării "Sang et Or", preşedintele Gervais Martel a explicat: "După meciul cu Bordeaux, Jean-Guy Wallemme şi-a prezentat demisia. După ce ne-am sfătuit am hotărît să îi acceptăm decizia şi l-am contactat pe Ladislau Boloni, care va avea ca obiectiv rămînerea în prima ligă. El îşi va alege şi restul stafului tehnic, dar cred că deocamdată nu va schimba nimic".
Şefii lui Lens speră ca aducerea românului să-i trezească pe jucători. După 19 etape disputate în Ligue 1, Lens ocupă penultimul loc în clasament, avînd 16 puncte, dar şi un meci mai puţin.

Boloni a mai antrenat în Franţa pe Nancy (1994-2000), Rennes (2003-2006) şi Monaco (2006). În vîrstă de 57 de ani, Boloni era liber de contract după ce s-a despărţit de Standard Liege în februarie şi după o scurtă aventură la Al-Wahda, din Abu Dhabi, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite