Lothar Matthaus va avea un reality-show

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legenda fotbalului german, Lothar Matthaus, în vârstă de 50 de ani, a anunţat, în cotidianul Bild, că va fi protagonistul unui reality-show la postul de televiziune Vox, informează AFP.

"Vreau să le arăt oamenilor cine sunt cu adevărat", a spus câştigătorul Balonului de Aur în 1990. "Sunt văzut de majoritatea oamenilor numai prin prisma titlurilor din tabloide. Camerele mă vor urmări în toate aspectele vieţii: iubita mea Joanna, copiii mei, călătoriile şi relaxarea... Însă duşul şi dormitorul sunt tabu şi bineînţeles că nu vor exista scene de sex", a menţionat el. Matthaus, fost căpitan şi campion mondial în 1990 cu RFG, dar şi deţinătorul recordului de selecţii în naţionala ţării sale (150), s-a retras din activitatea de fotbalist în 2000, devenind antrenor.

Numit selecţionerul Bulgariei în 2010, el a încetat colaborarea cu federaţia bulgară după ce nu a reuşit să califice echipa la Euro-2012. Matthaus a mai pregătit anterior formaţiile Rapid Viena, Partizan Belgrad, Atletico Paranaense, Red Bull Salzburg, Maccabi Netanya şi naţionala Ungariei. Deseori ridiculizat de presa germană, ţintă preferată a tabloidelor după patru mariaje ratate, el face în prezent cuplu cu o tânără model de lenjerie intimă, cu 23 de ani mai mică decât el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite