Lorik Cana: „Hagi e antrenor mare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lorik Cana este una dintre vedetele albanezilor, el fiind legitimat la Lazio Roma
Lorik Cana este una dintre vedetele albanezilor, el fiind legitimat la Lazio Roma

Lorik Cana, căpitanul naţionalei Albaniei, l-a lăudat pe „Rege“, care i-a fost antrenor la Galatasaray.

Albanezii par mai conectaţi la miza meciului cu România decât tricolorii noştri. După patru înfrângeri consecutive, „vulturii" vor să încheie aceste preliminarii cu un rezultat bun împotriva elevilor lui Piţurcă. Vedeta Albaniei, Lorik Cana, s-a dovedit a fi un bun cunoscător al fotbalului românesc. „Normal, cel mai reprezentativ şi periculos jucător al vostru e Mutu.

Sincer, credeam că e terminat, că nu va mai fi convocat, dar a revenit cu două goluri contra Belarusului. Şi Marica, şi Torje sunt fotbalişti foarte buni. Ultimul începe uşor, uşor să-şi facă un nume în Italia. Păcat că nu joacă şi Ştefan Radu, colegul meu de la Lazio. Suntem buni prieteni", ne-a mărturisit Cana. Mijlocaşul transferat în această vară de la Galatasaray are numai cuvinte de laudă despre fostul său antrenor din Turcia, Gheorghe Hagi.

„Este nedrept ce se spune despre el. Cât timp am lucrat împreună la Galata mi-am dat seama că e un antrenor mare şi poate ajunge şi mai mare. E cel mai bun dintre toţi cei cu care am lucrat.  Munceşte foarte bine cu jucătorii, ştie exact ce vrea şi asta le cere şi elevilor săi. Am avut o relaţie foarte bună şi îi urez multă baftă. Să nu renunţe la antrenorat!", a spus Cana.

Bakaj îi laudă pe Mutu şi pe Torje

Pentru dinamovistul Elis Bakaj, confruntarea de astăzi are o semnificaţie aparte. „E un meci foarte important, mai ales că sunt în România de aproape un an. Sunt bucuros că mă revăd cu colegii mei de la Dinamo, Luchin şi Torje. Gabi, alături de Mutu, mi se pare cel mai bun de la România", ne-a spus mijlocaşul „câinilor". Bakaj s-ar mulţumi şi cu un egal în această seară. „Pentru noi, o remiză ar însemna un rezultat pozitiv. Sunt convins că şi fanii lui Dinamo se vor uita la meci, de aceea vreau să joc cât mai bine ", a încheiat fotbalistul de 24 de ani.

Cu ce antrenori a mai lucrat Cana

- Otto Barici, Arie Haan - naţionala Albaniei
- Edoardo Reja - Lazio
- Steve Bruce - Sunderland
- Jean Fernandez, Eric Gerets - Marseille
- Vahid Halilhodzici - PSG

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite