Locul doi, o himeră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Copos încă mai crede că Rapid poate prinde un loc de Liga Campionilor, în timp ce Nicolae Manea are o părere total opusă după remiza giuleştenilor cu Farul

Patru echipe, Rapid, Dinamo, Timişoara şi Urziceni, au în acest moment acelaşi număr de puncte (49) şi ocupă locurile 3 şi 6. Adică cu şapte mai puţin faţă de cât avea Steaua (56) înainte de meciul de aseară cu Mioveni. Giuleştenii sunt singurii care mai speră la locul doi.

George Copos este convins că echipa din Ghencea va mai pierde meciuri până la finalul campionatului. “Nu am renunţat la locul doi. Sunt foarte convins că dacă Steaua va juca meciurile care i-au mai rămas doar pe teren va mai pierde puncte. Sunt convins de acest aspect”, a spus Copos. În schimb, directorul tehnic, Nicolae Manea, nu mai crede în minuni: “Nu mai avem nicio şansă la locul doi. Steaua trebuie să facă mult prea mulţi paşi greşiţi. Luptăm pentru UEFA”.

Dinamoviştii s-au resemnat că nici la toamnă nu vor juca în Liga Campionilor. “Promitem victorii până la final. Nu luptăm însă pentru locul doi, dar vrem să ne calificăm într-o cupă europeană. Mircea Rednic nu va reveni decât în vară”, a spus şi Cristi Borcea, preşedintele executiv al campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite