Lobonţ s-a operat în Belgia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul dinamovist a suferit o intervenţie chirurgicală la clinica lui Marc Martens şi va reveni în câteva zile la Bucureşti. Marele absent al semifinalei Cupei României Timişoreana de azi dintre Dinamo şi FC Timişoara, Bogdan Lobonţ, a fost operat ieri în Belgia de renumitul medic Marc Martens.

Portarul a suferit în timpul partidei cu Gloria Bistriţa o ruptură a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul drept şi va absenta de pe teren aproximativ şapte luni. Lobonţ urmează să se întoarcă în România peste câteva zile, unde va începe recuperarea la Clinica „Atlantis” din cartierul Pipera, care aparţine fostei campioane olimpice Gabriela Szabo.

 „Totul a decurs foarte bine, acum el se află la reanimare şi în două zile va pleca de la noi, iar duminică va ajunge în România”, a spus Martens.

Nici FC Timişoara nu va putea conta pentru partida de astă seară pe o serie de jucători. Alexa, fraţii Karamian, Goga şi Brezinski sunt accidentaţi, în timp ce folosirea lui Curtean, Borbely şi Magera este incertă.

Partida din semifinala Cupei României de la Cluj, programată de la ora 20.45, se va disputa cu „porţile închise”.

Evoluţia scorului partidei Dinamo-FC Timişoara pe www.adevarul.ro

Cupa României Timişoreana

Semifinale

Azi

Dinamo – FC Timişoara (20.45 Antena 1, se joacă la Cluj)

Mâine

CFR Cluj – FC Vaslui (20.45 Antena1, se joacă la Urziceni)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite