Lobonţ, după victoria din meciul cu Parma: "Am muncit mult şi acum încep să se vadă rezultatele!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Lobonţ
Bogdan Lobonţ

Portarul echipei AS Roma, Bogdan Lobonţ, a declarat după meciul cu FC Parma, scor 1-0, din campionatul Italiei, că el şi coechipierii săi au muncit mult şi acum încep să se vadă rezultatele, informează calcionews24.com.

"Suntem mulţumiţi pentru cele trei puncte. Am muncit mult şi acum încep să se vadă rezultatele. Sunt convins că acum putem doar să creştem. Cât schimbă o astfel de victorie? Atât cât poate să schimbe şi o înfrângere", a spus Lobonţ.

Calcionews24.com notează că la meciul disputat duminică Bogdan Lobonţ l-a "substituit pe Maarten Stekelenburg încă o dată într-un mod demn".

Calciomercato.it i-a acordat românului nota 6, menţionând că portarul nu a avut o evoluţie foarte frumoasă, dar a fost eficient. Site-ul italian menţionează că Lobonţ a avut probleme în ceea ce priveşte blocarea mingilor venite de la adversari, dar a încheiat meciul fără să primească gol.

Echipa AS Roma, cu portarul Bogdan Lobonţ integralist, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Parma, în ultimul meci al etapei V-a a campionatului italian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite