Lobonţ: "AS Roma e o mare familie, ne ajutăm între noi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Toţi am jucat minunat. Am luptat până la final. AS Roma este o mare familie, ne ajutăm în teren şi în afara lui. Sunt fericit de faptul că am fost felicitat şi îmbrăţişat de coechipieri la finalul meciului", a declarat Lobonţ.

Nota 6 a primit-o Lobonţ de la site-ul calciomercato.it. "Puţin sigur şi indecis în unele intervenţii, însă decisiv cu zece minute înainte de final la Eto'o".

Agenţia Datasport i-a acordat lui Lobonţ nota 5.5. "Faza la care a apărat la Ero'o a fost decisivă, însă în general nu a oferit senzaţia de siguranţă".

Eurosport.it l-a notat pe Lobonţ cu 7. "Nu este portarul cel mai sigur din lume. Însă a avut o prestaţia foarte bună, cu intervenţii decisive", a scris sursa citată.

Formaţia AS Roma, cu Bogdan Lobonţ integralist, a învins, scor 1-0, sâmbătă, pe teren propriu, echipa Internazionale Milano, la care Cristian Chivu a fost în teren 90 de minute, în etapa a V-a din Serie A, în ultimul meci dinaintea întâlnirii cu CFR Cluj din Liga Campionilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Mirko Vucinici, în minutul 90+2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite