Lobby pentru Cosmin Moţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lobby pentru Cosmin Moţi
Lobby pentru Cosmin Moţi

Ştefan Radu îl susţine pe fostul său coechipier de la Dinamo Prietenul la nevoie se cunoaşte. Ştefan Radu îi face reclamă lui Cosmin Moţi, care este gata de a semna pentru echipa

Ştefan Radu îl susţine pe fostul său coechipier de la Dinamo

Prietenul la nevoie se cunoaşte. Ştefan Radu îi face reclamă lui Cosmin Moţi, care este gata de a semna pentru echipa Lazio.

Ştefan Radu, fotbalistul care a fost cedat definitiv grupării italiene Lazio Roma, este foarte încântat de ideea de a reface cuplul de fundaşi de la Dinamo, alături de Cosmin Moţi, la gruparea din Peninsulă.

Fostul dinamovist îi face lobby viitorului său coleg. "Cosmin se poate adapta foarte uşor fotbalului italian. Este un jucător complet, un fundaş central pursânge, puternic, liniştit în afara terenului, cu foarte mult talent, aşa că Lazio a ales foarte bine. Punctele sale forte sunt marcajul şi lovitura de cap", s-a întrecut în laude Radu pe site-ul goal.com, care citează cotidianul "Corriere dello Sport".

Radu se simte foarte bine la Lazio

Internaţionalul român s-a declarat foarte mulţumit de faptul că cei de la Lazio au plătit suma de 5,4 milioane de euro pentru a-l achiziţiona definitiv. "Mă simt bine, sunt fericit, conducerea mi-a arătat că m-a vrut în Italia. Sper să evoluez bine pentru Lazio, pentru a-mi creşte valoarea şi pentru a fi convocat în continuare la naţionala României", a concluzionat fundaşul de 21 de ani.

Mărgăritescu, achiziţionat de Kaiserslautern

Mijlocaşul lui Dinamo, Andrei Mărgăritescu, a ajuns la o înţelegere cu oficialii lui Kaiserslautern, club din Liga a II-a din Germania, şi spune că pentru a se oficializa transferul mai este nevoie doar de acceptul conducătorilor dinamovişti. "M-am înţeles cu Kaiserslautern pentru un contract pe trei sezoane", a declarat jucătorul pentru NewsIn. În vârstă de 28 de ani, Mărgăritescu a fost achiziţionat de gruparea din Ştefan cel Mare în 2004, de la Unirea Focşani.

Cosmin se poate adapta foarte uşor fotbalului italian. Este un jucător complet, un fundaş central pursânge, puternic, liniştit, cu foarte mult talent
Ştefan Radu, fundaş Lazio Roma

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite