Liverpool vrea despăgubiri după accidentarea lui Gerrard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gerrard va sta  o lună după accidentarea suferită în meciul Anglia - Franţa
Gerrard va sta o lună după accidentarea suferită în meciul Anglia - Franţa

Şefii clubul de fotbal Liverpool sunt furioşi după ce vedete Steven Gerrard s-a accidentat în meciul Anglia - Franţa, deoarece selecţionerul Capello l-a ţinut prea mult pe teren.

Fotbalistul nu era complet refăcut fizic şi exista o înţelegere verbală, conform căreia Gerrard trebuia să joace maximum 60 de minute. Capello l-a folosit însă 85 de minute, iar mijlocaşul a suferit o ruptură musculară, care îl va ţine pe tuşă o lună.

Conform cotidianului "The Sun", şefii clubului Liverpool ar putea cere Federaţiei despăgubiri de 550.000 de euro, atât cat este salariul jucătorului pe luna în care va lipsi de pe teren.

Selecţionerul Fabio Capello a încercat să explice de ce l-a lăsat pe Gerrard atât de mult pe terne: "Atunci când joci cu atâţi fotbalişti tineri, ai nevoie şi de jucători cu experienaţă. Gerrard este căpitanul echipei, deci e foarte important. Voi încerca să vorbesc cu antrenorul Roy Hodgson să văd dacă mă va înţelege".

Lipsa lui Steven Gerrard, cel mai important jucător al "cormoranilor, este un avantaj pentru Steaua care va întâlni Liverpool în Liga Europa, săptămâna viitoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite