Liverpool, fără şase titulari cu Napoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roy Hodgson
Roy Hodgson

„Cormoranii“ au lăsat deja pe planul secund Liga Europa. Cum startul din Premier League este cel mai slab din ultimii 50 de ani, Liverpool ocupă locul 19 din 20 de echipe, meciul cu Blackburn din campionat a devenit dintr-o dată mult mai important decât cel cu Napoli, la fel cum s-a întâmplat şi la întâlnirea cu Steaua.

Hodgson i-a lăsat acasă pe Gerrard,Torres, Raul Meireles şi pe Lucas. Glen Johnson şi Daniel Agger n-au făcut nici ei deplasarea, din cauza accidentărilor, astfel că napoletanii vor avea o misiune mai uşoară în partida din această seară.

Avion pilotat de solistul trupei Iron Maiden

FC Liverpool a călătorit spre Napoli la bordul unei aeronave pilotate de Bruce Dickinson, nimeni altul decât solistul formaţiei Iron Maiden! Dickinson (52 de ani) este pasionat de pilotaj şi practică această meserie la nivel profesionist de peste zece ani. El lucrează pentru o companie care operează zboruri de tip charter, unde este pilot-comandant pe o aeronavă Boeing 757, dar şi director de marketing în acelaşi timp.

„Am făcut multe pentru fotbalişti. Suntem una dintre puţinele companii care au avut Cupa Angliei la bord. Am adus înapoi troferul de la Cardiff şi acesta a avut locul său în avion. Dacă cineva m-ar întreba ce-mi place mai mult, să cânt sau să zbor, nu ştiu ce aş răspunde", a spus Dickinson.

Referitor la parcursul mai slab al „cormoranilor", cântăreţul a replicat: „Mi-ar plăcea să-i văd din nou câştigând. Au avut ceva probleme în ultimul timp, dar sunt ca o instituţie şi înseamnă foarte mult pentru numeroşi oameni". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite