FOTBAL: Aquilani vrea să devină titular la Liverpool

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Aquilani vrea să devină titular la  Liverpool
FOTBAL: Aquilani vrea să devină titular la Liverpool

Noul transfer al lui Liverpool, italianul Alberto Aquilani, a declarat joi că este fericit că va evolua pentru gruparea britanică şi consideră că poate ajunge titular în echipa pregătită de Benitez.

"Când am venit aici ştiam că am o problemă la gleznă. Am fost văzut de medici şi au spus că se va rezolva. Sper să mă vindec repede, deoarece vreau să joc. Campionatul este unul diferit faţă de cel italian, dar nu cred că voi avea o problemă cu adaptarea. Premier League este cel mai dificil campionat, dar sunt încântat şi sper să mă ridic la aşteptări. Echipa este una dintre candidatele la titlu", a spus Aquilani la prezentarea sa oficială.

Fostul fotbalist al lui AS Roma a povestit şi cum a fost convins să se transfere: "Sunt prieten cu Riise şi mi-a spus foarte multe despre Liverpool. Am discutat cu el despre suporteri şi de abia aştept să-i întâlnesc. Nu am jucat niciodată pe Anfield, dar ştiu multe despre atmosfera unică de aici. Mi-a mai spus că Rafa Benitez mă poate ajuta foarte mult în carieră şi sunt mândru că antrenorul m-a ales pe mine". 

"Sper să joc un rol important în echipă. Benitez ştie care sunt calităţile mele şi vreau să fie fericit. Sunt genul de mijlocaş care se mişcă foarte mult. Xabi Alonso a fost un fotbalist de bază al echipei, dar nu pot să spun că sunt înlocuitorul lui", a mai afirmat jucătorul în vârstă de 25 de ani.
 
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite