FOTBAL: Liverpool, gata să-l dea pe Xavi Alonso la Real

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Liverpool, gata să-l dea pe Xavi Alonso la Real
FOTBAL: Liverpool, gata să-l dea pe Xavi Alonso la Real

Reprezentanţii lui FC Liverpool sunt dispuşi să-l cedeze pe internaţionalul spaniol Xabi Alonso al Real Madrid, după ce preşedintele grupării iberice, Florentino Perez, a purtat o discuţie cu managerul formaţiei de pe Anfield Road, Rafael Benitez, informează ediţia online a "The Times".

Suma pentru care ar urma să se efectueze tranzacţia ar fi în jur de 30 de milioane de euro, cu aproximativ 15 milioane de euro mai puţin decât au solicitat iniţial oficialii echipei britanice.

Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani se află de mai multă vreme pe lista de achiziţii a lui Florentino Perez, care ar fi negociat personal cu Rafael Benitez, după mai multe tentative eşuate ale reprezentanţilor madrileni de a-i convinge pe cei de la FC Liverpool să-l cedeze pe jucător.

Potrivit sursei citate, Xabi Alonso nu va pleca sâmbătă alături de coechipierii săi în stagiul de pregătire din Malaezia, urmând să negocieze transferul său la Real.  

Internaţionalul spaniol evoluează pentru FC Liverpool din 2004, an în care a fost achiziţionat de la Real Sociedad.

Conform presei italiene, Liverpool caută deja un înlocuitor pentru Alonso şi ar fi făcut o ofertă de 15 milioane de euro pentru Roberto Aquillani, de la AS Roma.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite