FOTBAL: Adrian Mutu: "Am făcut un meci mare cu Liverpool"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Adrian Mutu: "Am făcut un meci mare cu Liverpool"
FOTBAL: Adrian Mutu: "Am făcut un meci mare cu Liverpool"

Atacantul român al Fiorentinei, Adrian Mutu, a declarat după victoria, scor 2-0, din partida cu Liverpool că el şi coechipierii săi nu au făcut decât să respecte indicaţiile antrenorului, dar avertitează că formaţia italiană "trebuie să rămână cu picioarele pe pâmânt", informează site-ul clubului.

"Acest succes reprezintă, fără doar şi poate, o mare performanţă. Am făcut un meci mare şi ar fi ideal dacă am avea aceeaşi atitudine în toate partidele. Astăzi, eu şi Jovetic ne-am descurcat foarte bine în atac. Cu toţii am făcut ce ne-a cerut antrenorul înaintea întâlnirii. Cu toate acestea, este important să rămânem cu picioarele pe pâmânt", a spus decarul grupării viola.

De cealaltă parte, managerul lui Liverpool, Rafael Benitez, a admis că echipei britanice nu i-a ieşit nimic în confruntarea cu Fiorentina: "Am făcut un meci prost. Absolut nimic nu a funcţionat cum trebuie în prima repriză. Adversarul a făcut un presing agresiv, iar noi am pierdut rapid posesia. Am prins o zi slabă în care ne-a lispsit inspiraţia".

Fiorentina, la care internaţionalul român Adrian Mutu a evoluat timp de 82 de minute, a învins, marţi, pe teren propriu gruparea engleză FC Liverpool, scor 2-0, şi a bifat prima victorie în Grupa E a Ligii Campionilor.

Ambele goluri ale întâlnirii au fost marcate de internaţionaul muntenegrean în vârstă de 19 ani, Stevan Jovetic.


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite