Goian: "Declinul naţionalei a început de la meciul cu Lituania"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Goian: "Declinul naţionalei a început de la meciul cu Lituania"
Goian: "Declinul naţionalei a început de la meciul cu Lituania"

Dorin Goian, fundaşul naţionalei României, a declarat că şi-ar fi dorit ca meciul cu Serbia să conteze pentru calificarea la turneul final, însă afirmă că echipa porneşte pe un drum nou alături de Răzvan Lucescu şi trebuie privită cu încredere viitoarea campanie.

"Nu e plăcut pentru noi, am fi vrut ca la acest joc să mergem având şanse de calificare la turneul final. Bucuroşi nu suntem, dar asta este. E un nou drum pentru noi cu Răzvan Lucescu şi trebuie să jucăm din ce în ce mai bine, pentru a aborda următoarea campanie cu mai multă încredere. Asta e realitatea, aşa dură cum e, trebuie să tragem ponoasele pentru meciurile slabe pe care le-am făcut. Nici pentru noi nu e plăcută această situaţie", a declarat Goian la conferinţa de presă.

Stopper-ul lui Palermo a afirmat că s-a ajuns în această situaţie din cauza partidei pierdute pe teren propriu cu Lituania.

"În primul rând am jucat prost, ne-a tăiat elanul şi acel prim joc cu Lituania pentru că erau puse în jos trei puncte care obligatoriu trebuiau câştigate. De acolo a început declinul. Nu ne gândim la căderea în urna a treia, dar trebuie să facem un joc bun la Belgrad", a încheiat Goian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite