„Liga sau dezastrul la Real Madrid”. Vezi ce părere are Jose Mourinho!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jose Mourinho nici nu concepe un prim sezon la Real Madrid fără trofee. „Galacticii” nu au mai luat un trofeu de doi ani, timp în care Barcelona a făcut legea în Spania. Lucrurile sunt însă pe cale să se schimbe, anunţă tehnicianul portughez.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Los Angeles, unde Real Madrid se află în cantonament, Mourinho a dezvăluit cum îşi motivează jucătorii în timpul antrenamentelor.

„Lucrăm la tot ceea ce combină munca fizică cu psihologia. De exemplu, facem un exerciţiu de zece contra şase, iar echipa de şase oameni începe cu un avantaj de 2-0. Cealaltă echipă are zece minute pentru a reveni. Acest tip de pregătire te ajută mult. S-a văzut asta şi în amicalul contra celor de la America. Am vrut să-l schimb pe Cristiano în minutul 60, dar el mi-a cerut să rămână în teren pentru a câştiga meciul. Cred că spune multe despre atitudinea acestei echipe”, a declarat portughezul.

În privinţa aşteptărilor de la acest sezon, Jose Mourinho pare a-şi fi trasat deja singur obiectivele:

„Real Madrid este o echipă care generează aşteptări foarte mari. De asta a şi fost numită cea mai bună echipă din secolul 20. Dacă nu vom câştiga Liga Campionilor sau titlul, acest sezon va fi un eşec total. Nu sunt aici de foarte mult timp, dar deja aş dori să fiu o parte din istoria lui Real Madrid.”

„Cu referire la Kaka, tot ce contează este faptul că operaţia a fost un succes”, este de părere Mourinho. „Nu sunt multe întrebări despre situaţia sau recuperarea lui. Ca lider al unui grup, nu pot pierde timpul plângând după un jucător. Am alţi jucători care contează pe mine. Nu am nici o îndoială cu privire la calitatea personalului nostru medical”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite