Liga I vrea să vadă Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt cluburi vor depune o solicitare scrisă la Liga Profesionistă de Fotbal, prin care vor cere schimbarea zilei de disputare a ultimei etape, de la sâmbătă la vineri sau duminică. Motivul? Finala Ligii Campionilor este programată pentru sâmbătă, 22 mai, şi se suprapune cu runda de încheiere a Ligii I!

Chiar dacă, iniţial, etapa cu numărul 34 fusese fixată pentru data de vineri, 21 mai, tocmai pentru ca jucătorii din campionatul nostru să aibă şansa să urmărească confruntarea Bayern Munchen - Inter Milano, televiziunile au modificat ziua, din motive de audienţă.

Acest lucru a stârnit mânia fotbaliştilor de la opt echipe: CFR, Oţelul, Steaua, Urziceni, Braşov, Bistriţa, Pandurii şi Dinamo. Adică exact formaţiile care la data de 22 mai vor evolua în deplasare şi se vor afla în autocare, pe drumul spre casă, la ora la care Chivu (foto) va da piept cu Robben la Madrid.

Pentru ca Dumitru Dragomir, împreună cu televiziunile, să modifice ziua ultimei etape, de la sâmbătă la vineri sau duminică, este nevoie de acordul a zece cluburi din Liga I, adică a majorităţii. O decizie finală în privinţa programului se va lua săptămâna viitoare. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite