Liga II se reia fără Progresul şi UTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Probleme Cele două grupări nu au fost programate în prima etapă a returului. Progresul şi UTA trebuiau să joace astăzi cu Dunărea Galaţi, respectiv FCM Târgu-Mureş, dar au pierdut din oficiu, cu scorul de 3-0.

Aflate în derivă de mai mult timp, Progresul Bucureşti şi UTA se află aproape de dezastru la debutul returului în Liga a doua. Având mari probleme financiare, cele două formaţii nu au fost programate pentru prima etapă a returului. Astfel, Progresul trebuia să evolueze pe arena din Parcul cu Platani cu Dunărea Galaţi, iar UTA urma să întâlnească la Arad pe FCM Târgu-Mureş.

Ambele meciuri vor fi omologate cu scorul de 3-0 pentru oaspeţi. Cei de la FCM Târgu-Mureş au primit imediat după decizie un fax prin care erau înştiinţaţi că au câştigat partida cu UTA prin neprogramarea arădenilor, care trec prin momente extrem de dificile după ce au rămas fără finanţare. Cele mai mari datorii sunt către Steaua, 236.000 de euro, şi către Marian Spiru, fost angajat al clubului, acesta având de încasat încă 36.000 de euro.

Preşedintele de la UTA, Nicu Chiş, speră să obţină clemenţă de la creditori. „Trebuie să ne rezolvăm problemele. Sper să fim ajutaţi”, a spus Chiş. La Progresul situaţia este şi mai dramatică. Clubul a rămas fără stadion, jucătorii nu şi-au primit salariile şi chiar au refuzat să se antreneze, după ce patronul Bogdan Tohăneanu nu le-a rezolvat cererile.

Progresul şi UTA au timp până vinerea viitoare să-şi plătească datoriile, altfel nu vor fi programate şi în etapa a doua, ceea ce ar atrage excluderea din campionat.

Liga II-a, etapa a 18-a

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite