Un pariu de juma’ de milion pe Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un pariu de juma’ de milion pe Liga I
Un pariu de juma’ de milion pe Liga I

Cu mai puţin de o săptămână înainte de startul sezonului competiţional 2009-2010, Liga I nu ştie dacă va avea un sponsor aşa cum s-a întâmplat în sezonul precedent.

După ce contractul cu Realitatea TV a fost reziliat de comun acord, la solicitarea postului de televiziune, alte societăţi comerciale şi-au exprimat interesul pentru a deveni sponsori principali ai Ligii I.

Potrivit unor surse demne de încredere, cea mai importantă ofertă a fost înaintată de către agenţia de pariuri Gamebookers. Aceasta este dispusă să dea 500.000 de euro pentru un sezon.

În schimb, Liga se obligă să difuzeze clipuri publicitare pe cele trei canale care vor transmite meciuri în direct, Antena 1, GSP TV şi Digi Sport, dar şi să asigure panouri publicitare la conferinţele de presă ale forului prezidat de către Dumitru Dragomir.

Chestionat telefonic, Dragomir a replicat: „Dacă oferta lor este de peste un milion de euro, atunci accept.

Altfel, nu. Eu sunt negustor ,în primul rând. Aştept oferta cea mai mare. Conduc o firmă mult prea mare  şi nu-mi pot bate joc de ea. Dacă nu voi găsi pe nimeni dispus să dea această sumă, atunci renunţ şi gata.

Liga I nu trebuie să aibă neapărat un sponsor”. Agenţia Gamebookers face parte din concernul PartyGaming, listat pe Bursa din Londra, iar valoarea companiei este de câteva sute de miliarde de lire sterline.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite