Dinamo - Slovan Liberec 0-2 / INCREDIBIL: Fanii furioşi au intrat pe teren şi au oprit meciul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo - Slovan Liberec 0-2 / INCREDIBIL: Fanii furioşi au intrat pe teren şi au oprit meciul!
Dinamo - Slovan Liberec 0-2 / INCREDIBIL: Fanii furioşi au intrat pe teren şi au oprit meciul!

La 2-0 pentru Slovan Liberec, fanii dinamovişti au intrat pe teren. Arbitrul a întrerupt meciul în minutul 88, iar roş-albii riscă excluderea din competiţiile europene.La 2-0 pentru cehi în minutul 88, în „Ştefan cel Mare” s-a declanşat Jihadul. Suporterii lui Dinamo au rupt gardurile, au pătruns pe teren, iar arbitrul a fluierat finalul partidei.

Ultraşii „câinilor” şi-au dat din nou în petic. De data aceasta şi-au pus serios echipa în pericol. De ce? Pentru că Dinamo riscă excluderea din competiţiile găzduite de UEFA. Datele sunt simple. Victoria lui Slovan, aflată în avantaj cu 2-0 în minutul 88, când s-a întrerupt meciul, cu 3-0 la „masa verde”, este aproape certă.

Mai citeşte:
Victor Becali: "Seara aceasta a fost ruşinoasă din toate punctele de vedere"
Dinamo riscă excluderea din cupele europene!

La fel şi suspendarea terenului din „Groapă”, adică roş-albii să joace fără spectatori la următorul meci acasă, în cupele europene. Dar cea mai drastică pedeapsă pe care o poate dicta forul de la Nyon este excluderea echipei Dinamo din Europa,  „câinii” riscând să nu mai fie programaţi în întrecerile continentale pentru o perioadă de trei ani. Varianta este plauzibilă pentru că bucureştenii sunt recidivişti.

image


Au făcut scandal anul trecut în Olanda, la Nijmegen, iar clubul a primit o amendă şi avertisment, care acum se poate transforma în eliminarea din Europa League. Altfel, pe teren, meciul a fost la discreţia lui Slovan. Cehii au marcat repede, în minutul 5, prin Liska, şi şi-au majorat avantajul prin Blazek în minutul 84. Apoi, fanii au început „show-ul”.

Ultraşii au bătut un jandarm infiltrat

Suporterii lui Dinamo şi-au continuat actele de huliganism, după ce au fost trimişi de forţele de ordine înapoi în tribune. Aceştia au detectat la tribuna a II-a un jandarm inflitrat printre ei. Omul era îmbrăcat în civil şi mânca seminţe. A fost trădat de sunetul staţiei de emisie-recepţie. Suporterii l-au luat la şuturi, dar jandarmul a scăpat cu răni uşoare.

image

Fanii dinamovişti au rupt gardurile şi au pătruns pe teren în minutul 88  Foto: Petrică Tănase

„Sunt nişte criminali!”

„Din cauza huliganilor, Dinamo va fi afară din Europa ani de zile de acum înainte. Ăştia sunt criminali!”, a comentat Dumitru Dragomir, preşedintele LPF.

Negri de supărare, acţionarii dinamovişti au intrat în şedinţă după meci pentru a decide strategia de apărare la UEFA, dar şi soarta lui Bonetti. Cel mai probabil, primul capul antrenorului va cădea, apărând deja posibili înlocuitori. Coincidenţă sau nu, Ioan Andone a fost şi el la partidă. „Acum am contract cu arabii, eu aş veni la Dinamo, dar nu aştept niciun
telefon. Până în mai sunt legat de arabi”, a declarat „Fălcosul”.

image

Lui Borcea nu-i vine să creadă ce se-ntâmplă Foto: Petrică Tănase

Nici nu s-a terminat bine aventura europeană a lui Dinamo, că roş-albii au şi fost luaţi peste picior. Primul care a sărit la gâtul „câinilor” pentru a le taxa superioritatea din declaraţii asupra lui Slovan a fost Ioan Becali. Deşi este un apropiat al clubului şi impresar al mai multor jucători, acesta nu a menajat pe nimeni.

„Cei de la Dinamo nu ştiau cu ce avion să meargă la tragerea la sorţi pentru grupe. Ei se gândeau la ce avion privat să închirieze”, a declarat Becali la gsptv. Chiar după meci, acţionarii roş-albilor au intrat în şedinţă la tribuna oficială.







Dinamo: Dolha – Scarlatache, Dr. Grigore, Tamaş, Pulhac – Torje, Rus (56 Zicu), N Doye, Ad. Cristea – Dănciulescu (46 An. Cristea), M. Niculae (83 Niculescu). Antrenor: Dario Bonetti

Slovan: Hauzr – Selassie, Holenak, Dejmek, Vulin – Gecov, Coric (75 Blazek) – Dockal, Papousek (66 Vacha), Liska – Keric. Antrenor: Ladislav Skorpil

Marcatori: Liska (5) , Blazek (84)

Stadion Dinamo: 10.000

Arbitru: Thomas Einwaller (Austria)

Meci întrerupt în minutul 88

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite