Leonardo a plecat. Gasperini, antrenorul lui Chivu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul Leonardo s-a despărţit ieri oficial de vicecampioana Italiei, Inter Milano, locul său fiind luat de Gian Piero Gasperini, care în ultimii patru ani a pregătit-o pe Genoa.

Ratarea titlului în Serie A i-a fost fatală lui Leonardo, care, în ciuda câştigării Cupei Italiei, nu a mai fost păstrat de şefii "nerazzurrilor". Brazilianul nu va rămâne fără ocupaţie prea mult, el fiind dorit insistent de Paris Saint Germain, unde ar urma să ocupe postul de director tehnic.

Internazionale a decis să copieze modelul AC Milan care l-a luat anul trecut pe Massimiliano Allegri, şi să dea credit unui antrenor mai puţin cunoscut. Gian Piero Gasperini (53 de ani) a fost timp de 4 ani antrenorul echipei Genoa pe care a reuşit să o promoveze în Serie A şi să o claseze pe locul 5 în sezonul 2008-2009, cea mai bună performanţă a clubului în ultimii 21 de ani.

"Abia aştept să-mi încep munca la Inter", a declarat Gaseperini, care a semnat pentru doi ani cu echipa la care activează şi fundaşul român Cristi Chivu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite