Laurenţiu Roşu:"Aş veni la Steaua, ca antrenor!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional român, Laurenţiu Roşu, care în ultimul an a evoluat pentru Cadiz, în liga a treia spaniolă, a declarat că nu şi-a mai prelungit contractul cu echipa care în sezonul viitor va evolua în Segunda Division şi admite că nu are oferte de la alte cluburi

"E adevărat că m-am despărţit de Cadiz şi, deocamdată, nu ştiu ce voi face în continuare.

Vara trecută am semnat doar pe un an şi nu am jucat foarte mult. Am bifat doar vreo 9-10 meciuri ca titular şi am dat trei goluri.

A contat şi faptul că am ajuns destul de târziu la club, când echipa era deja formată. Cu toate acestea, m-am simţit foarte bine aici şi mă bucur că am promovat. Acum sunt în vacanţă" a afirmat mijlocaşul în vârstă de 33 de ani.

Roşu a mai spus că nu este dispus să se întoarcă să joace în România, chiar dacă ar fi dorit de fosta sa formaţie, Steaua:

"Nu vreau să mă întorc în ţară. Eu am jucat şapte ani la Steaua şi nu aş putea să evoluez pentru un alt club în Liga I. Iar în Ghencea ar fi mai greu să ajung, mai ales acum, când se doreşte întinerirea echipei. Poate doar pe banca tehnică, mai ales că am văzut că se caută un antrenor.

Eu am facut şcoala de antrenori aici, în Spania. Sunt la curent cu ce se întâmplă în campionatul intern şi nu mi se pare normal că Steaua a terminat sezonul pe locul 6".

Fostul internaţional român a debutat în fotbalul profesionist la Steaua, echipă pentru care a activat timp de şapte sezoane şi alături de care a câştigat cinci titluri de campion al României şi trei Cupe naţionale. În 2000, Roşu s-a transferat la Numancia, unde a evoluat patru ani, iar apoi a trecut la Recreativo Huelva.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite