Laporta "trage" de Guardiola să rămână la FC Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guardiola e dorit de toate marile cluburi ale Europei
Guardiola e dorit de toate marile cluburi ale Europei

Preşedintele lui FC Barcelona, Joan Laporta, a afirmat că este normal ca antrenorul Pep Guardiola să fie dorit de alte echipe, dar este sigur că tehnicianul îşi va prelungi în curând contractul cu gruparea catalană, informează ediţia online a Marca.

Guardiola, care luni a împlinit 39 de ani, este dorit, potrivit presei engleze, de Manchester United, în locul lui Sir Alex Ferguson, dar şi de Manchester City. Agentul antrenorului a spus că Guardiola a primit oferte de la şase mari cluburi europene, deoarece contractul lui expiră la finalul actualului sezon.

"Nu putem evita speculaţiile, deoarece el este cel mai bun antrenor din lume şi multe cluburi sunt interesate de serviciile lui. Ştiu că Manchester United îl urmăreşte şi se va interesa în continuare de viitorul lui. Guardiola mai are mult de stat la Barcelona, vrem să scrie în continuare pagini în istoria noastră", a spus Laporta.

"Noi ne dorim să rezolvăm cât mai rapid situaţia contractului, sunt sigur că va semna, dar mai putem aştepta. Noi nu îl putem forţa să semneze în câteva zile, trebuie să avem răbdare", a adăugat preşedintele grupării catalane.

Josep Guardiola a câştigat ca antrenor al lui FC Barcelona, într-un singur sezon, titlul, Cupa şi Supercupa Spaniei, Liga Campionilor, Supercupa UEFA şi CM al cluburilor.
 
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite