Mirel Rădoi şi-a luat Lamborghini Murcielago

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirel Rădoi s-a obişnuit repede cu opulenţa din ţările arabe, el însuşi având un salariu de 1,4 milioane de euro pe an la Al-Hilal, aşa că s-a hotărât să-şi cumpere şi o maşină în ton cu luxul de acolo.

Astfel, mijlocaşul primei reprezentative s-a orientat către ultimul model de Lamborghini Murcielago, o maşină al cărei preţ de catalog porneşte de la 260.000 de euro.

Fostul căpitan al Stelei a plătit deja un avans pentru achiziţionarea autoturismului, urmând ca în cel mult o lună de zile să se afişeze la volanul acestuia pe străzile din Riad.

Murcielago a fost construit ca model aniversar, la împlinirea a 40 de ani de istorie Lamborghini. Numele său vine de la un taur celebru, participant la coridele din Spania, dar înseamnă totodată şi liliac, în limba spaniolă.

Murcielago a preluat ştafeta legendarului Diablo şi conservă multe din calităţile acestuia. Totuşi, este greu să te desfăşori cu o asemenea maşină, căci viteza maximă de 330 km/h nu o poţi obţine chiar pe orice şosea!

Murcielago nu este prima maşină de lux pe care o deţine Mirel Rădoi. În octombrie 2008, jucătorul de 28 de ani şi-a cumpărat un Bentley Continental GT, de culoare albă, pentru care a plătit circa 200.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite