Lala şi Bogdani se retrag din naţionala Albaniei la meciul cu România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdani, în duel cu Paul Codrea
Bogdani, în duel cu Paul Codrea

Jucătorii Altin Lala (Hannover) şi Erjon Bogdani (Cesena) se vor retrage din naţionala Albaniei cu ocazia meciului cu România, programat în 11 octombrie, în ultima etapă a preliminariilor Euro-2012, informează cotidianul "Sporti Shqiptar".

"Lala şi Bogdani nu vor putea evolua la Paris în 7 octombrie, fiind suspendaţi pentru cumul de cartonaşe, dar vor fi prezenţi pe teren, pentru ultima oară în naţionala Albaniei la un joc oficial, contra României. Lala, Bogdani şi Skela şi-au anunţat retragerea din echipa naţională la sfârşitul acestor preliminarii. Skela nu poate evolua contra Franţei şi României, fiind suspendat. Klodian Duro nu şi-a anunţat retragerea, dar ar putea s-o facă şi el", a notat sursa citată.

Mijlocaşul Altin Lala are 35 de ani, iar atacantul Erjon Bogdani 34 de ani.

Într-un comunicat, Federaţia Albaneză a anunţat că la echipa naţională a început procesul de întinerire, fiind convocate la lot câteva nume care s-au lansat la reprezentativa de tineret, precum Agonit Sallaj, Arsen Sykaj, Odise Roshi sau Sabien Lilaj. "Ce a promis selecţionerul Josip Kuzhe a devenit realitate după înfrângerea cu Luxemburg. Strategia noastră de a aduce nume noi a fost începută cu curaj. La echipa naţională se aşteaptă din partea jucătorilor mai multă dedicaţie, demnitate şi profesionalism", a precizat FSHF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite