Lăcătuş, a treia victimă a Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Fiara” (probleme digestive), Mihai Stoica (tratament cu pastile) şi Olăroiu (care a cedat nervos de mai multe ori înainte să plece) au făcut cu greu faţă atmosferei din Ghencea. „Fiara” a resimţit stresul din perioada în care a stat în Ghencea, internându-se pentru tulburări digestive. 

Marius Lăcătuş a plecat de la Steaua după un atac virulent al lui Gigi Becali care l-a obligat practic să-şi dea demisia.

Nu a dorit să declare nimic rău, preferând să nu mai intre în polemici. Stresul şi supărările l-au măcinat însă pe idolul tribunelor din Ghencea, iar organismul acestuia a cedat.

După ce a fost sâmbătă la botezul băieţelului lui Laurenţiu Reghencampf împreună cu soţia sa Mariana, Lăcătuş a acuzat puternice dureri în piept. S-a internat la Spitalul Militar, fiind suspectat de un preinfarct.

I s-a recomandat odihnă totală

„Nu a avut niciun fel de tulburări cardiace, a fost doar un mic disconfort cardiac provocat de stomac. Este posibil să fie cauzate de stres”, a declarat generalul Ioan Sârbu, directorul Spitalului Militar.

„Fiara” s-a externat ieri, doctorii recomandându-i o perioadă de odihnă totală. Cu două zile înainte de incident, Marius Lăcătuş a recunoscut pentru „Adevărul” că nu se simte foarte bine.

„Sunt plictisit, fără chef. Nici nu prea am ieşit din casă. Poate că nu-mi prieşte vacanţa”, a mărturisit „Lăcă”.

Fostul antrenor a păţit exact ca foştii manageri Mihai Stoica sau Cosmin Olăroiu. „După ce am plecat de la Steaua am stat pe tratament. Din cauza lui Gigi Becali a trebuit să iau pastile pentru nervi”, a declarat Stoica. Oli a fost ceva mai rezistent.

După ce a vrut de mai multe ori să-şi dea demisia pentru că pierduse controlul echipei, Olăroiu a recunoscut că stresul de la Steaua nu se compară cu nimic.

„În doi ani şi jumătate la Steaua am fost doar de două ori pe Magheru. Nu ştiam decât traseul stadion - casă. La restaurant am fost numai la al meu şi doar cu echipa”, obişnuia să spună Olăroiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite