Lăcătuş: „Mi s-au pus în cârcă numai eşecurile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al Stelei a rămas afectat de perioada grea din ultimele luni şi este decis să uite de fotbal cu ajutorul familiei. El va pleca în concediu cu fata şi soţia sa.„Fiara“ nu ştie deocamdată care va fi viitoarea sa destinaţie ca antrenor. FC Braşov şi o echipă din Turcia reprezintă două soluţii la care „Lăcă“ se va gândi în vacanţă.

MAI CITEŞTE ŞI:

FOTBAL: Marius Lacatus: "Vreau sa antrenez în strainatate!"
FOTBAL: Marius Lacatus: "M-am despartit de jucatori. Fara lacrimi!"
Brasov: Lacatus nu exclude o revenire sub Tâmpa


Pentru Marius Lăcătuş, acest retur de campionat a însemnat un adevărat coşmar. Revenit în iarnă la cârma Stelei pentru a redresa echipa, Lăcătuş a avut parte numai de ghinioane şi insuccese. „Fiara“ şi-a dat demisia cu trei etape înainte de final şi a lăsat echipa pe locul şapte, înafara cupelor europene.

„Fiara“ nu crede însă că vina îi aparţine în totalitate. „Mi s-au pus în cârcă doar eşecurile. Văd că numai lucrurile rele au contat. Pe cele mai bune nu le mai ţine minte nimeni“, a spus supărat „Lăcă“.

Acesta nu înţelege cum a ajuns, din salvatorul Stelei în sezonul trecut, ţapul ispăşitor al tuturor insucceselor. „În returul sezonului trecut, am avut o serie de meciuri absolut formidabilă. Am adus echipa pe locul doi, atunci când nimeni nu credea că mai este posibil, ba chiar ne-am bătut la titlu, pe care l-am pierdut în ultima etapă. Am eliminat Galatasaray în preliminariile Ligii Campionilor, o echipă cu un buget mult mai mare ca al Stelei. Asta s-a şters cu buretele imediat. Din păcate, au fost multe lucruri care mi-au afectat munca“, a precizat „Fiara“.

Deşi nu a menţionat numele patronului Gigi Becali, „Lăcă“ este dezamăgit pentru amestecul său continuu în treburile echipei. Permanent, 4-5 jucători au fost ţinta atacurilor sale, unii dintre ei clacând psihic. Semedo, Szekely, Kapetanos şi Tiago au fost mitraliaţi de Becali încă din tur, „Lăcă“ plângându-se apropiaţilor că nu poate motiva nişte jucători ce sunt permanent criticaţi în presă.

Europa League ar putea salva sezonul

„Fiara“ nu vrea totuşi să se disculpe total. „Am şi eu partea mea de vină. Am avut de gestionat o situaţie dificilă. Îmi pare rău că nu am găsit soluţii să opresc declinul echipei. M-au durut mult eşecurile din teren, dar sunt bărbat şi trebuie să mi le asum. O calificare în Europa League ar putea salva sezonul“, a spus trist Lăcătuş. Acesta nu vrea să se gândească încă la viitoare sa destinaţie ca antrenor.

„Fata mea termină şcoala în curând şi vreau să merg cu ea şi soţia într-o vacanţă de care chiar am nevoie. Vreau să uit de supărările din ultimul timp. Nu vreau să discut despre FC Braşov, nu am discutat nimic cu cei de acolo“, a spus „Fiara“, care este pe lista braşovenilor pentru a-l înlocui pe Răzvan Lucescu.De asemenea, o posibilă pistă pentru „Lăcă“ ar fi Turcia, unde a lăsat o impresie excelentă după ce a eliminat pe Galatasaray.

image

În returul sezonului trecut, am adus echipa pe locul doi, atunci când nimeni nu credea că mai este posibil. Asta s-a şters cu buretele imediat.

image


Marius Lăcătuş
antrenor Steau

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite