Lăcătuş, singur împotriva lui Becali şi a lui Mihai Stoica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Lăcătuş nu a reuşit să îmbunătăţească jocul echipei de la revenirea sa ca antrenor
Marius Lăcătuş nu a reuşit să îmbunătăţească jocul echipei de la revenirea sa ca antrenor

Remiza din meciul cu CFR Cluj l-a lăsat pe antrenorul Marius Lăcătuş fără apărare în faţa patronului Gigi Becali, dar şi a managerului general Mihai Stoica.

Deşi atât finanţatorul cât şi managerul şi-au declarat iniţial susţinerea pentru Lăcătuş, după meciul cu CFR Cluj lucrurile s-au schimbat radical.

Tehnicianul continuă să aprecieze jocul echipei ca fiind bun şi dătător de speranţe, deşi roş-albaştrii merg din rău în mai rău în campionat. "Echipa joacă fotbal, dar îi lipseşte şmecheria, capacitatea de a profita de fiecare eroare a adversarului. O s-o avem şi pe asta, în curînd. Normal că mai avem şanse la titlu", a spus Lăcătuş care încearcă să-şi salveze scaunul.

Antrenorul a fost contrazis dur de managerul Mihai Stoica. După meciul cu CFR Cluj, acesta a fost tranşant în privinţa şanselor Stelei de a deveni campioană: "Trebuie să fii lipsit de bun-simţ ca să mai vorbeşti despre titlu când eşti la zece puncte de lider!". De altfel, Mihai Stoica a mai intervenit peste Lăcătuş atunci când a schimbat sistemul de cantonament cu o zi în plus după meciuri.

Dincolo de neînţelegerile clare dintre Lăcătuş şi Mihai Stoica, patronul Gigi Becali a criticat dur jocul echipei criticile sale vizându-i atât pe jucători, cât şi pe antrenorul Marius Lăcătuş, spunând, încă o dată, că mai bine îl păstra pe Victor Piţurcă la echipă.

"Au trecut 17 etape şi suntem pe locul 8. Chiar aşa am ajuns, mai dă-o naiba! Ce să tac! Dar cât să mai tac? E bine că am dat 6 milioane pe transferuri? Cu CFR-ul ghinion, Dinamo te-a bătut, cu Rapid ai facut egal, Oţelul te-a bătut. Te bate Gaz Metan, te bate şi Bistriţa. Ce Stea eşti tu? Lăsaţi-mă naiba în pace, mă duc acasă ce să mai fac fotbal? Am ajuns la limita răbdării!", a spus Gigi Becali la gsptv.

Becali a dat de înţeles că nu mai poate accepta jocul slab al echipei din mandatul lui Lăcătuş: "Am tot taraganat-o, tot aşteptăm, dar hai să vedem realitatea. Păi suporterii nu au dreptate şi ei? Să îţi vezi echipa favorită pe locul 7-8, cât să mai suporte şi ei? Văd că fraierii tot mai vin la stadion! În locul lor, nici la televizor nu mai mă uitam!", a tunat Becali.

Singura speranţă a lui Lăcătuş de a mai rămâne la echipă peste iarnă, este să califice echipa în 16-imile Ligii Europa. O eventuală victorie în meciul cu Liverpool, de joi, ar şterge cu buretele multe dintre nerealizările "Fiarei". Un succes împotriva "cormoranilor" este însă greu de realizat, pe lângă jocul neconvingător, Steaua acuzând şi lipsa multora dintre jucătorii de bază.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite