Lăcătuş, afectat de spusele lui Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea din meciul cu Olympique Lyon a avut consecinţele unui tsunami în  Ghencea. Patronul Stelei, Gigi Becali, a pus “tunurile” pe antrenorul Marius Lăcătuş, iar acesta nu

Înfrângerea din meciul cu Olympique Lyon a avut consecinţele unui tsunami în  Ghencea. Patronul Stelei, Gigi Becali, a pus “tunurile” pe antrenorul Marius Lăcătuş, iar acesta nu a  rezistat presiunii şi a cedat. Ieri, tehnicianul şi-a anunţat demisia. “Dacă Hagi ar fi avut 2-0 cu Lyon, nu ne-ar fi egalat niciodată, nici dacă juca cu Real Madrid”, a spus imediat după meci Becali, care a fost deranjat şi de faptul că Lăcătuş nu şi-a respectat promisiunea că în cazul în care vor avea avantaj îl va băga în linia de mijloc pe Rădoi şi îl va introduce în teren pe Ghionea.

Becali: “Dacă voiam, îl păstram”

La fel cum s-a întâmplat în cazul lui Gică Hagi, finanţatorul nu l-a dat afară pe Marius, dar prin declaraţiile făcute l-a determinat să demisioneze. “Dacă voiam să-l păstrez, aş fi insistat să rămână, iar el nu m-ar fi refuzat. Şi eu am vrut să facă acest pas, dar nu l-am împins eu să demisioneze”, a spus Becali la Realitatea TV.

Lăcătuş s-a declarat afectat de afirmaţiile patronului. “Rezultatul de aseară m-a durut. Îmi doream enorm o victorie. În urma declaraţiilor lui Gigi s-a creat o atmosferă proastă la echipă şi am considerat că trebuie să mă retrag. Puteam obţine mai mult, din păcate nu am reuşit”, a spus Lăcătuş în cadrul unei conferinţe de presă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite