Lăcătuş a debutat perfect la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lăcătuş a debutat perfect la Vaslui
Lăcătuş a debutat perfect la Vaslui

Marius Lăcătuş anunţase că nu poate face minuni în cele câteva zile pe care le are de când a fost numit antrenor la FC Vaslui.

Cu toate acestea, cei aproape 3.000 de spectatori care au înfruntat aseară frigul au putut urmări la lucru o echipă care a etalat acelaşi joc ofensiv, dar cu o eficacitate mai mare.

Dominarea gazdelor s-a reflectat prima dată pe tabela de marcaj în minutul 20, când Gerlem l-a executat pe portarul Cristi Munteanu cu un şut plasat la colţul lung.

Cravaşaţi de pe margine de „fiara“ Lăcătuş, vasluienii au continuat asediul şi, un sfert de oră mai târziu, Temwanjera s-a înălţat peste fundaşii adverşi şi a marcat cu capul.

Totuşi, 2-0 s-a dovedit încă o dată cel mai periculos scor. Gazdele au cedat iniţiativa, ceea ce i-a permis lui Paulinho să îl învingă pe Hăisan.

Speranţele de egalare ale ploieştenilor au fost risipite în minutul 62, când Pavlovic a împins cu capul balonul în poartă.

3 - 1

FC Vaslui: Hăisan - Bălace, Farkaş, Zubar,  Buhuş -  A. Delgado, Pavlovici,  Ljubinkovici (75 R. Costin), Gerlem (86 Milisavijevic) -  Wesley, Temwanjera (78 Jovanovic).

Antrenor:  Marius Lăcătuş.

Astra: Cr. Munteanu -  Mihalache, Rohat, Oprsal, Crăciun -  Seto, Paulinho, V. Gheorghe, Hatchi (79 Gafiţa) - L. Ganea (69 Păun), Djokici.

Antrenor:  Nicolo Napoli.

Goluri: Gerlem 18, Temwanjera 33, Pavlovic 64 / Paulinho 42

Stadionul „Municipal“: 5.000

Arbitru: Mugurel Drăgănescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite