FOTBAL: Lăcătuş - "Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Lăcătuş - "Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ"
FOTBAL: Lăcătuş - "Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ"

Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat că echipa sa nu a avut o evoluţie prea bună duminică, împotriva lui Internaţional Curtea de Argeş, însă este bucuros de rezultatul final al întâlnirii.

"Importante sunt cele trei puncte obţinute, chiar dacă ne-am chinuit puţin. Este bine că am mai câştigat un joc, dar sper ca pe viitor să avem o evoluţie mai bună. Din păcate, alternăm momentele bune cu cele mai puţin bune. Rămân acum doar cele trei puncte pe care le-am câştigat. Ce am obţinut până acum nu poate decât să ne dea speranţe. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să demonstrăm că suntem o echipă matură, care nu se mulţumeşte cu puţin", a spus Lăcătuş.

Antrenorul secund al argeşenilor, Vasile Mănăilă, a afirmat că gazdele au meritat victoria, şi l-a evidenţiat pe Wesley Lopez ca fiind jucătorul care a făcut diferenţa în meciul de la Vaslui: "Vreau să felicit adversarul, o echipă puternică şi matură, a meritat victoria. Cu puţină şansă puteam obţine şi noi un punct. Cred că Vasluiul va fi o candidată la titlu în acest sezon. Wesley a fost cel mai bun de pe teren. Este un jucător care face diferenţa în orice joc".

Formaţia FC Vaslui a învins, duminică, pe teren propriu, scor 1-0, pe nou-promovata Internaţional Curtea de Argeş, şi astfel Marius Lăcătuş a obţinut a patra victorie consecutivă în campionat de când a preluat banca tehnică a grupării moldovene.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite