Dragomir aleargă de unul singur pentru şefia LPF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragomir aleargă de unul singur pentru şefia LPF
Dragomir aleargă de unul singur pentru şefia LPF

Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal va alege la 16 noiembrie preşedintele pentru încă patru ani.

Până acum în cursă există un singur candidat: Dumitru Dragomir. „Nu pot să vă spun cine m-a propus şi nu cred să mai fie vreun candidat”, a spus misterios „Corleone”.

Potenţialii săi rivali trebuie să fie propuşi de membrii afiliaţi, să aibă cetăţenie română, iar depunerea candidaturii să se facă până cu 15 zile înainte de alegeri. Dragomir este însă convins că va câştiga un nou mandat:

„Cine are curajul să candideze cu mine? Şi uite-aşa, Mitică va fi reales, la al zecelea congres”. În cei 13 ani de domnie (şi-a început primul mandat în 1996), actualul şef al LPF a avut doar o singură dată emoţii.

În 2000, când l-a avut contracandidat pe Gino Iorgulescu, pe atunci preşedinte la FC Naţional, care a fost propus de Mihai Stoica, aflat la Oţelul Galaţi. Mitică a câştigat cu 11-5 (erau doar 16 echipe în Liga I).

După vot, Meme a spus trist: „După acest rezultat, cred că pot vorbi şi despre o trădare. Unii au spus ceva şi au votat altceva”.

image

În  patru ani mă retrag. Gata, am obosit şi eu. După ce nu o să mai fiu preşedinte la Ligă, o să mă ocup de afaceri, împreună  cu fiu-miu.

image


Dumitru Dragomir
preşedinte LPF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite