Utrecht-Steaua 1-1 / Gigi Becali: "Dumnezeu vrea să se califice Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelov (dreapta) revine ca titular la Steaua după 34 de zile
Angelov (dreapta) revine ca titular la Steaua după 34 de zile

Steliştii rămân fără victorie în Liga Europei. Roş-albaştrii au scos cu greu un punct în partida cu olandezii, cărora centralul le-a anulat şi un gol valabil. Mai mult, echipa lui Neşu ne-a făcut cadou şi un gol. Fundaşul Schut a respins în proprie poartă în minutul 74

Neşu: "Noi am avut cele mai importante ocazii. Meritam victoria, chiar dacă Steaua a avut o posesie mai bună. Nu va fi uşor să obţinem victoria în Ghencea. Sperăm să recuperăm cei 5 jucători accidentaţi care nu au evoluat azi. În Olanda, lumea e mai puţin echilibrată decât în România. Când pierd căntăresc bine ce s-a întâmplat şi nu fac o dramă dintr-o înfrângere. Nici la victorii nu se bucură fără măsură".

Citiţi şi:

Lăcătuş: "Egalul nu ne ajută deloc"

Dragomir: "Steaua bate Utrecht"

Preşedintele de onoare al Stelei: "Nu vom pierde la Utrecht!"

Szekely a renunţat la bani! Mijlocaşul adus de la Galaţi încasa în Ghencea 180.000 de euro pe an, iar Becali i-a transmis că dacă nu renunţă la bani ajunge la echipa a doua. Szekely a acceptat micşorarea salariului, urmând să câştige cu 30.000 mai puţin. "Szekely a semnat un nou contract. A înţeles că e criză", a spus Becali.

Cristi Tănase: "Un punct în deplasare e bun, dar se putea obţine şi mai mult. Avem şanse în continuare. Dacă vrem să ne calificăm trebuie să batem pe Utrecht acasă obligatoriu. Nu mă simt afectat de criticile pentru că port banderola. Nu mă gândesc că sunt căpitan, eu îmi văd de joc, dar sunt conştient că trebuie să port şi banderola".

Gigi Becali: "Utrecht e o echipă de bătut, doar că noi n-am avut la mijlocul terenului oameni, acolo e buba. Cum a intrat Răduţ s-a schimbat toată şmecheria. Sunt bucuros că plec şi eu o dată măcar cu o jumătate de inimă, până acum venea aia «Bam-bum, pleacă acasă!». Acum vin cu o palmă şi o mângâiere acasă. Norocul de azi e un semn că Dumnezeu vrea să se califice Steaua"

Narcis Răducan: "Sunt mulţumit. E bine că nu am pierdut. Pe final am avut o evoluţie foarte bună. Per ansamblu rezultatul e echitabil. Olandezii au fost agresivi şi foarte greu de marcat. Ricardo a pierdut toată pregătirea de vară, iar acest lucru se simte".

Bănel Nicoliţă: "A fost un rezultat echitabil. Neşu e un jucător foarte bun şi îi doresc baftă în continuare. Noi am scos maximum, dar atât am putut. Nu am mai câştigat de doi ani în Europa, dar sperăm să o facem în meciul următor. Tănase e în măsură să poarte banderola. Atâta timp cât antrenorul a decis să o poarte trebuie să respectăm decizia lui. Eu sunt aproape de şase ani la echipă, iar domnul Becali mai are unele declaraţii de după meci când e nervos, dar lui îi trece după aceea".

Marius Lăcătuş: "Utrecht nu a fost deloc o echipă accesibilă. A făcut egal cu Napoli, cu Liverpool, a bătut pe Celtic şi pe Ajax. Este o formaţie destul de bună. Am avut şansă la gol. Nu am contat în a doua repriză. Am avut un meci extrem de greu în seara asta. Păstrăm şanse de calificare".

Dragomir: "Dacă Tănase e căpitanul Stelei, atunci eu nu mă mai pricep la fotbal. De la mijloc în sus, steliştii au fost morţi! Tănase n-a arătat nimic de când a venit la Steaua"".

Steliştii adună două puncte în primele trei meciuri ale Grupei K a Ligii Europei. Fotbaliştii noştrii au fost destul de norocoşi în seara asta şi au avut un Tătăruşanu în formă mare.

Clasament Grupa K

Liverpool 5p

Napoli 3p

Utrecht 3p

Steaua 2p

Napoli-Liverpool 0-0

Utrecht-Steaua 0-0

___________________________________________________________________________________________________________________________

S-a terminat. Steliştii au în continuare şanse de calificare

min 90: BRAVO TĂTĂRUŞANU. Mulenga şutează din voleu la ultima faza a meciului, dar portarul român scoate senzaţional de pe linia porţii

min 83: Se scandează "România" în aceste momente. Şi jocul Stelei s-a schimbat după intrarea lui Szkeley. Fotbaliştii nu mai dau mingile la întâmplare.

min 81: Mulenga şutează cu capul, dar Tătăruşanu reţine fără probleme

min 77: Surdu îi lasă locul lui Szekely. Jocul echipei noaste începe să capete mai multă fantezie în aceste momente. Nu mai aruncăm baloanele şi reuşim să ajungem cu mingea în careul lor. Bonfim scoate un corner

min 76: Stancu încearcă un lob de la 40 de metri, dar Vorm se repliează şi reţine

GOOOOOOOOOL STEAUAmin 74: Latovlevici execută o lovitură liberă de la 45 de metri, iar Schut introduce balonul în propria poartă cu capul. Avem noroc

min 72: Mertens încearcă să-l suprindă pe Tătăruşanu de la 45 de metri, dar portarul Stelei se repliează la timp şi respinge în corner.

min 67: Combinaţie între Răduţ şi Stancu, dar la 40 de metri de poarta adversă. NU reuşim să intrăm cu baloanele în careul lor. Singurele ocazii pe care le-am avut până acum au fost din şuturi de la distanţă

min 65: Anghelov îi lasă locul lui Răduţ

Angelov a avut momente în care a evoluat ezitant

min 60: GOL UTRECHT. Duplan deschide scorul printr-un şut frumos de la 16 metri, după o greşeală a lui Ricardo, preferatul lui Gigi Becali. Acelaşi Ricardo greşise şi la faza în care olandezilor le-a fost anulat pe nedrept golul din minutul 50.

min 54: Nicoliţă centrează de la 40 de metri, balonul e respins de fundaşii olandezi, ajunge la Anghelov, care şutează de la 20 de metri, puţin peste.

min 50 Olandezii au un gol anulat. Ricardo le face cadou un balon în careu, mingea ricoşează de la Mertens la Van Wolfwinkel, care nu era în ofsaid, şi acesta înscrie. Avem noroc şi centralul anulează golul.

Ricardo a greşit la golul olandezilor

min 46: OCAZII pentru UTRECHT Mulenga scapă singur cu Tătăruşanu, dar portarul nostru îi fură balonul în momentul şutului. La faza imediat următoare, Duplan îl întinde serios pe Tătăruşanu cu un şut de la 16 metri

A început a doua repriză!

S-a terminat prima repriză. Olandezii au avut cele mai mari ocazii ale primelor 45 de minute. Elevii lui Lăcătuş au fost periculoşi doar prin câteva devieri la 40 de metir de poarta adversă şi au ameninţat poarta olandezilor doar prin şuturile de la distanţă ale lui Tănase şi Latovlevici.

min 43: Greşeală flagrantă a lui Gardoş, care pasează direct la cel mai periculos adversar, Van Wolfwinkel, la 16 metri de poarta lui Tătăruşanu. Acesta preia şi şutează puternic, însă Geraldo deviază balonul.

min 38: Tănase obţine un corner. Pasează repede pentru Ricardo, acesta îi redublează, dar centrarea sa pentru Bonfim este respinsă de olandezi.

min 28: Tănase îşi încearcă şutul de la 35 de metri, dar balonul trece mult pe lângă poartă. La faza imediat următoare, olandezii au o altă ocazie de a deschide scorul prin Duplan, care şutează din careu, balonul trece printre picioarele lui Gardoş, dar Tătăruşanu e norocos, deoarece mingea nu e pe spaţiul porţii.

(Tătăruşanu, cel mai bun stelist în prima repriză)

Ciprian Tătăruşanu

* Marica, gol pentru Stuttgart. Fotbalistul român deschide scorul în partida cu Getafe (Liga Europei).

min 25: Dublă ocazie a celor de la Utrecht. Cornelisse şutează în transversală după o acţiune construită de Mertens, iar la faza imediat următoare  Van Wolfwinkel îi fură mingea lui Geraldo şi şutează din unghi. Scoate însă Tătăruşanu.

min 22: Olandezii cer penalty. Duplan se loveşte de piciorul lui Geraldo şi cade în careu, însă arbitrul lasă jocul să continuie

min 17 OCAZIE Steaua: Anghelov îi pasează lui Latovlevici, care şutează puternic de la 25 de metri, dar respinge cu greu Vorm.

min 15: Acţiune în viteză a olandezilor după o greşeală a lui Anghelov. Mertens refuză să încerce un dribling în faţa lui Gardoş şi îi pasează lui Neşu, care centrează în careu pentru Mulenga, dar acesta faultează.

(Geraldo l-a avut adversar direct pe Mulenga)

Geraldo a jucat mai bine după pauză

OCAZIE Utrecht. După un corner bătut de Mertens, Mulenga şutează peste poarta lui Tătăruşanu din 7 metri.

min 9: Olandezii au un jucător foarte rapid pe partea stângă, Mertens, însă Gardoş nu-i dă nicio şansă acestuia să pătrundă în careu. Fotbalistul naţionalei de tienret deposedează foarte frumos şi iese cu mingea din apărare fără nicio emoţie.

(Neşu evoluează se află în al treilea său an la Utrecht)

Mihai Neşu

min 4: Stancu este cel mai periculos stelist până în acest moment. Acesta combină frumos cu Surdu şi centrează în careu pentru Nicoliţă. Neşu respinge însă la tmp.

min 1: Steaua începe în forţă. Bonfim trece pe lângă Neşu în viteză şi centrează pentru Stancu, însă olandezii resping în corner

A început partida!

______________________________________________________________________________________________________________________

UPDATE: 500 de români în tribune. Până aseară, clubul din Ghencea vânduse puţin peste 300 de bilete. Pe stadion vor ajunge şi câteva grupuri de fani din Germania.

UPDATE Vezi echipele de start

Utrecht: Vorm - Cornelisse, Schut, Wuitens, Neşu - Silberbauer, Nijholt - Duplan, Mulenga, Mertens - Van Wolfwinkel. Antrenor: Du Chatinier.

Rezerve: Sinouh, Demouge, Van der Maarel, Keller, Danso, Vorstermans, Sarota

Steaua: Tătărăşanu - Bonfim, Gardoş, Geraldo,Latovlevici - Anghelov, Ricardo - Nicoliţă, Stancu, Tănase - Surdu. Antrenor: Lăcătuş.

Rezerve: Lungu, Abrudan, Szekely, Răduţ, Martinovic, Bicfalvi, C.Matei

Tănase a marcat primul gol românesc pe Anfield Road

image

Citeşte şi:

Atenţie la noul Van Basten. Vezi ce ştie atacantul lui Utrecht

UPDATE: Gică Popescu: "Steaua e favorită cu Utrecht"

"În meciul de diseară, Steaua e favorită. Jucătorii români au mai multă experienţă în competiţiile europene şi sunt foarte motivaţi pentru a obţine un rezultat foarte bun. Vor să demonstreze că scorul din meciul cu Dinamo a fost o întâmplare.

Am văzut că multă lume îi critică, dar ceea ce face Lăcătuş la echipă este din ce în ce mai bine, iar rezultatele se văd pe teren. Eu zic că este favorită şi să treacă de grupe", a adăugat Gică Popescu.

Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă susţine că steliştii nu mai pot face performanţă pe termen lung, cât timp Gigi Becali nu va înceta cu declaraţiile răutăcioase către proprii jucători. "Steaua a revenit la vechile obiceiuri, patronul a revenit la vechile obiceiuri, jucătorilor le va fi greu să joace în aceste condiţii.Steaua nu mai are nicio şansă nici la campionat, nici în Cupa UEFA. Suporterii şi-au dat seama de asta", a spus Piţi.

Răspunsul lui Gigi a venit imediat:

"Piţurcă nu este sănătos la cap! Ce îl interesează să bărfească de Mirel Radoi şi de Steaua? O să vedem noi dacă are sau nu Steaua şanse la titlu. Dracu' nu îl lasă şi îi spune că e bun antrenor.

Toate răutăţile o să le vadă când i-o fi lumea mai dragă! De asta a avut numai ghinioane şi a ratat continuu! O caută cu lumănarea, nu îi convine pacea! Cred că a luat-o razna!", a spus Gigi Becali la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite