LIGA EUROPA: Ţălnar: "Dinamo a fost ca o echipă venită la picnic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LIGA EUROPA: Ţălnar: "Dinamo a fost ca o echipă venită la picnic"
LIGA EUROPA: Ţălnar: "Dinamo a fost ca o echipă venită la picnic"

Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat, joi, că este dezamăgit de atitudinea jucătorilor la partida cu Galatasaray, pierdută, scor 0-3, şi susţine că se vor lua măsuri drastice împotriva lor, pentru că "cei care nu respectă blazonul lui Dinamo nu au ce căuta aici".

"Am fost dominaţi total de Galatasaray, care a câştigat fără probleme. Păcat de atitudinea jucătorilor mei. În repriza a doua am încercat măcar să înscriem golul de onoare, dar determinare a lăsat de dorit. Dinamo a fost ca o echipă venită la picnic, nu la un meci. Vom lua măsuri atât disciplinare, cât şi financiare. Cei care nu respectă blazonul lui Dinamo nu au ce căuta aici. Jucătorii trebuie să se trezească la realitate. Într-un meci cu Galatasaray poţi să îţi demonstrezi valoarea", a spus Ţălnar, citat de Newsin. 

Tehnicianul îi consideră pe Pulhac şi Dolha principalii vinovaţi pentru golurile încasate: "Păcat de cele două greşeli decisive ale lui Pulhac. Iar golurile doi şi trei i-au aparţinut lui Dolha, care a greşit şi în tur. Nu ştiu ce se întâmplă cu el, e puţin timid şi aduce astfel deservicii echipei. Golurile primite uşor de el toarnă plumb în ghetele colegilor. Am vorbit cu Cornel Dinu şi nu ne explicăm niciunul ce s-a întâmplat cu jucătorii în acest meci, nu au avut deloc ambiţie şi determinare. A fost diferenţă totală între jocul de la Iaşi şi cel de azi. Pe Cristea l-am schimbat pentru lipsa de atitudinea, nu făcea nimic. În schimb, pot să spune că Tamaş, Rus şi Boştină m-au mulţumit", a explicat acesta.

Referitor la şansele de calificare în 16-imi, Ţălnar a spus: "Sansele de calificare ale lui Dinamo în următoarea fază a competiţiei sunt 0, pentru că înainte de joc erau doar de 10 la sută".

El a mai adăugat că Andrei Cristea nu a fost inclus în lot pentru că "s-a simţit rău toată săptămâna, iar dacă îl forţam, atunci l-am fi pierdut pentru următoarele trei săptămâni".

Atacantul Claudiu Niculescu s-a declarat extrem de dezamăgit după acest eşec. "E o umilinţă mare şi e foarte dureros pentru noi, dar trebuie să mergem mai departe. Cred că diferenţa jocului dintre cele două manşe a fost prea mare, însă cred că diferenţa s-a făcut la valoarea individuală. Am făcut tot ce a depins de noi pentru a câştiga, dar atât am putut. Ce să facem acum, să plângem? Nu, capul sus şi trebuie să batem Rapidul în campionat. S-a văzut încă o dată că fără suporteri suntem nuli", a opinat acesta.

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani speră ca oficialii clubului să nu mai schimbe staff-ul tehnic, deoarece este nevoie de stabilitate: "Nu am mai vrea să se schimbe antrenorul, suntem şi noi debusolaţi. Vrem să mergem cu Ţălnar cel puţin până la iarnă, nu cred că se impune schimbarea lui".

Mijlocaşul Gabriel Torje crede că şi lipsa fanilor a dus la acest rezultat. "Nu asta e diferenţa dintre cele două echipe, scorul a fost prea mare. Ne-au lipsit mult suporterii, dacă erau lângă noi, altul ar fi fost rezultatul. Acum trebuie să ne concentrăm pe jocul cu Rapid, care va fi foarte greu, dar trebuie să luăm cele trei puncte", a punctat internaţionalul de tineret.

Dinamo a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 0-3, în faţa formaţiei turce Galatasaray Istanbul, într-un meci din etapa a 4-a a Grupei F a Ligii Europa şi mai are doar şanse teoretice pentru a se califica în 16-imile competiţiei.

În celălalt meci din etapa a 4-a a Grupei F, Panathinaikos s-a impus în deplasarea de la Sturm Graz, scor 1-0, astfel că formaţia din Ştefan cel Mare rămâne pe locul 3 în grupă, cu 3 puncte acumulate. Lider este Galatasaray, cu 10 puncte, urmată de Panathinaikos, cu 9 puncte, în timp ce Sturm Graz este lanterna roşie, cu un singur punct. Formaţia turcă este deja calificată în 16-imi.

Următoarea etapă se va disputa la 2 decembrie şi programează meciurile Dinamo-Sturm Graz şi Galatasaray-Panathinaikos.
 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite