Dan Petrescu: "Liga a doua din Rusia, mai tare decât Liga I"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul român al lui Kuban Krasnodar a acordat un interviu pentru hotnews, în care spune că meciurile din Liga a doua din Rusia sunt peste cele din Liga I. Acesta a vorbit şi despre Unirea Urziceni

Petrescu despre:

Liga a doua din Rusia:"Fără să supăr pe nimeni, aş vrea să vă spun că multe dintre partidele din Liga 1 sunt sub ceea ce se joacă în liga a doua din Rusia. Sunt echipe foarte puternice, bine construite, iar din punct de vedere fizic este o diferenta enorma fata de România".

Unirea Urziceni: "Îmi pare rău că Unirea nu va câştiga campionatul. Am rămas cu sufletul acolo şi mi-aş fi dorit din toată inima să se impuna. Urziceniul are nişte fotbalişti extraordinari, iar pentru ei îmi doresc tot ce este mai bun".

Patronii din Rusia: "În Rusia nu există niciun fel de comentariu al patronilor în presă la adresa antrenorilor. Cred că România este unică din acest punct de vedere, numai acolo patronul îl poate jigni cum vrea el pe antrenor. Nu am primit niciun fel de comentariu în legătura cu jocul echipei, iar tot ce discută este în cadru restrâns, departe de ochii presei".

Astăzi, într-un meci contând pentru etapa a patra din liga secundă a Rusiei, Kuban Krasnodar s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Vladivostok, împotriva echipei locale Luch-Energia.

Echipa lui Dan Petrescu a câştigat prin golul marcat de Nikezici, în minutul 57, acesta fiind primul succes obţinut de Kuban pe teren străin în actuala ediţie de campionat. După patru etape, galben-verzii sunt pe locul cinci, cu opt puncte. În meciul cu Luch-Energia, Gigel Bucur a jucat 86 de minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite